![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Не принимая чьей либо стороны - уж больно разные у них стороны, не верю я Шевчуку, раньше верил, теперь нет. Раньше он пел о мальчиках-мажорах, теперь сам мажор. Не тот это Шевчук. Мертв Иван Помидоров. Про Путина молчу, он мне не близок как и любой другой политик, а Юра рокер, был во всяком случае. Мамонову верю, Шевчуку нет. |
Цитата:
зы: говорю заранее - я не поддерживаю Путина как политика. |
Вкладень: 1
Цитата:
|
Цитата:
Какая мирная демонстрация. Они подают заявку, говорят хорошо, разрешаем, только на другой площади. А они нет, давай проводить там где им захотелось, только на манежной Естественно разгоняют и правильно делают, потому-что он не законен. Разгоняют митинги можно устроить одиночные пикетирования. |
Цитата:
|
Цитата:
Путіну не треба було цієї зустрічі, хотів попіаритися - от і отримав. Я вже сто разів писав, що замість того щоб медведпутам цілий день брати участь у зйомках для зомбування населення - не завадило би країною покерувати і порядки понаводити. Але як показує практика - росіянам і порядків не треба, вони так і "царя" люблять. А то що в країні несправедливість, корупція, касти, розвал і постійний розпил бюджету у космічних масштабах - це все дрібниці. Бо якщо "цар" нічого не міняє, то значить так для Росії добре. --------------- Та що там медведпути, Єльцин СРСР розвалив, провів масову приватизацію нафто-газових родовищ і стратегічних підприємств, довів країну до ручки. Але більшість росіян знову у 1998 році його вибрали, бо він "цар" і все що робить - це добре для Росії. Раби - що тут сказати. |
Відкрию любителям Росії таємницю: росіяни державники і у них душа болить за майбутнє Росії. Реальні правителі Росії - це знають і тичуть Вам доброго царя. Цей цар нічого не вирішує і по-суті є фігурою для зомбування населення.
Що Єльцина поїли і все розкрадали, що медведпути цілий день в тєліку сидять, а світа все розкрадає та пилить - різниці я не бачу. Путіну повезло що з 2000 року ціна на нафту зростала з 15-20 доларів за барель до 140 доларів за барель у 2008 році (і зараз більше 100 доларів), тому в країні рівень життя став вище. Але реальної роботи по реформуванню країни, по розвитку суспільства і т.д. - проводити влада не збирається, а медведпути - лише маріонетки, які країною не керують. Якщо мені не вірите, то Лукашенка послухайте (якого, до речі, як керівника та управлінця я дуже поважаю), який розказує про реальний вплив маріонетки Путіна на реальну владу в Росії |
Або інший момент, коли Янукович казав, що Медведєв усно йому пообіцяв знижку на газ до рівня ціни Німеччини весною цього року, а потім Медведєв тупо морозився, і навіть на самі країн СНД в Ашхабаді не хотів розмовляти з Януковичем.
Причина проста, маріонетка пообіцяла Янику знижку, а реальні правителі сказали маріонетці - знижки не буде, бо ми так вирішили, а ти ходи "дурник" морозься. Так що шановні росіяни - не будьте лапухами, а думайте головою, а не серцем. У мене теж душа болить за Україну, але я ідолів собі в серці не створюю. |
Такое начесал...
Газ не принадлежит самой России. При либеральном Ельцине которого якоб насильно заливали, отменили пункт в конституции, что природные ресурсы России принадлежат её народу. В конституции СССР такой пункт присутсовал это раз. Во вторых до Путина государство владело всего лишь 25% или примерно таким количеством акций газпрома. Правительство Путина выкупило часть акций теперь их около 50-и. Но всё равно государство не имеет полного контроля над по распоряжению собственных ресурсов. Россия движется к этому суверенитету, но очень как-то медленно. Необходимо всё таки национализировать добычу нефти газа, а не так чтобы сверх прибыль от продажи текла частные руки. Почему торги в Лондоне должны решать за сколько россиянину покупать бензин, если он был изготовлен из нефти которая по закону СССР принадлежала народу. То что устно, лучше уж совсем не говорить что такое было. В политике не существует устных договоренностей. Правда были и исключения. Кучма с Ельциным сливу зальют, договорятся по мирному. От того во времена Кучмы были хорошие взаимоотношения с Россией. |
Поточний час: 06:49. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025