![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Понятно.*facepalm* Вот тебе и ответ, Chega |
Цитата:
От і пишуть, що типу "гражданська війна", бо як інакше виправдати колоніальну експансію в незалежну країну? А так, типу "гражданська війна" і Україні "допомогли" влитися в лоно імперії. |
Цитата:
Он такой, какой есть, я его мнение не разделяю, но уважаю. И пытаться его изменить это пустая трата времени.:d |
Цитата:
У 1917 році російська імперія перестала існувати. На українських територіях була створена державна УНР, був обраний Президент, створений уряд, правоохоронні органи і т.д. Через рік Росія вводить свої війська на територію УНР і завойовує Україну. То яка - це "гражданська війна", це сама що не є окупація. |
Цитата:
Цитата:
З.Ы. И я не пытаюсь изменить его мнение. Мне уже всё ясно. |
Цитата:
А у 1939 році (якщо я не помиляюся в даті), Сталін ввів свої війська у Прикарпатську Україну (фактично в Румунію) та приєднав її до УРСР. Якщо Прикарпатська Україна - це Румунія, то чому Чернівецька область назвала себе Україною, а румуни вимушені були її завойовувати? Дивно... |
Цитата:
Росіяни повинні зрозуміти, що в України не буде щастя у складі Російської Федерації. Українці йдуть своїм шляхом розвитку. |
Цитата:
Українська нація сформується лише тоді, коли гомосоветікус буде в меншості. На це 20 років замало. |
Цитата:
Українці мають знати правду і про знищення української мови, і про кріпацтво, і про скасування магдебурзького права, і про голодомори, і "діяння" в Україні російських військ, і про мільйони українців які загинули при будівництві Петербургу та освоєнні нафто-газових родовищ в Сибірі, і про репресії нашої інтелігенції і т.д. |
Поточний час: 23:34. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025