Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

[SPY]der(FOG) 09-12-2011 16:10

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2675046)
Очень даже получился читаем - НЕЗАЛЕЖНА УКРАИНА

Ага. Благодаря путчу.:lol:

Цитата:

Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла була над Україною в зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 року, продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом OOH та іншими міжнародно-правовими документами, здійснюючи Декларацію про Державний суверенітет України, Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної Української держави — України.

Територія України є неподільною і недоторканою.

Віднині на території України мають чинність винятково Конституція і закони України.

Цей акт набирає чинності з моменту його схвалення.

[SPY]der(FOG) 09-12-2011 16:20

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2675047)
Я отвечу за себя. Мне, вот уже 20 лет, безразлично как называется страна в которой я живу. Может молодежи может это показаться странным, но моей страны уже нет на карте, как и Родины. И мне безразлично независима страна в которой я живу или нет, мне это слово вообще не понятно, я в отличии от молодежи прекрасно понимаю, что в случае с Украиной это просто такое себе слово, а действительно независимым в 91-м стал всго один человек - Кравчук. Я просто хочу, чтобы страна в которой я живу была нормальной и мне не было стыдно за своих сограждан, таких как вов.
Доступно?

Отцитирую, чтобы потом не смог удалить\отредактировать.
Понятно.*facepalm*
Вот тебе и ответ, Chega

vov 09-12-2011 16:39

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2675006)
учи историю, люмпен.
Гражда́нская война́ в Росси́и (1917—1922/1923) — цепь вооружённых конфликтов между различными политическими, этническими и социальными группами на территории бывшей Российской империи, последовавших за Февральской и Октябрьской революциями 1917 г.

Звичайно, Росія ж не буде писати, що вона завоювала Україну за допомогою регулярних військ, в той час, коли в Україні був український Президент та уряд.
От і пишуть, що типу "гражданська війна", бо як інакше виправдати колоніальну експансію в незалежну країну?
А так, типу "гражданська війна" і Україні "допомогли" влитися в лоно імперії.

Chega 09-12-2011 16:44

Цитата:

Повідомлення від [SPY]der(FOG) (Повідомлення 2675053)
Вот тебе и ответ, Chega

Я ничего не спрашивал у Prima.
Он такой, какой есть, я его мнение не разделяю, но уважаю.
И пытаться его изменить это пустая трата времени.:d

vov 09-12-2011 16:45

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2675017)
Окей, попробуем по-другому. Крым объявляет независимость и называет себя Крымским Ханством. Украинская армия вступает в войну с их вооруженными силами чтобы вернуть Крым обратно.

Это тоже будет не гражданская война?

Це не реально, бо органи влади в Криму - українські. Яким це чином буде оголошене Кримське Ханство? От якщо б Україна розвалилася на кілька частин, у кожній з яких утворився б свій уряд на законних підставах, а Київ ввів свої війська у Кримське Ханство, то тоді була б війна, справжня.

У 1917 році російська імперія перестала існувати. На українських територіях була створена державна УНР, був обраний Президент, створений уряд, правоохоронні органи і т.д.
Через рік Росія вводить свої війська на територію УНР і завойовує Україну. То яка - це "гражданська війна", це сама що не є окупація.

[SPY]der(FOG) 09-12-2011 16:49

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2675061)
Я ничего не спрашивал у Prima.
Он такой, какой есть, я его мнение не разделяю, но уважаю.

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2675032)
До тех пор, пока украинский народ, не зависимо от происхождения, как один не осознает, что он народ УКРАЇНИ, бардак неизбежен.

Уважаешь бардак?
З.Ы. И я не пытаюсь изменить его мнение. Мне уже всё ясно.

vov 09-12-2011 16:50

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2675018)
Вопрос к гордящимся.
Как вы относитесь к тому, чтобы Украина признала факт присвоения Черновицкой области и вернула эти земли Румынии?
По другим областям позже пройдемся

На яких підставах? Якщо ще у 1938 році була створена Прикарпатська Україна, яка мала свого Президента (Волошин), уряд та армію. І тільки з дозволу Гітлера, Румунія ввела свої війська у Прикарпатську Україну.
А у 1939 році (якщо я не помиляюся в даті), Сталін ввів свої війська у Прикарпатську Україну (фактично в Румунію) та приєднав її до УРСР.

Якщо Прикарпатська Україна - це Румунія, то чому Чернівецька область назвала себе Україною, а румуни вимушені були її завойовувати? Дивно...

vov 09-12-2011 16:56

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2675032)
Читаю и не пойму, неужели не жалко своего времени на бесполезный спор?
Эта тема показывает отсутствие солидарности граждан Украины в фундаментальных вопросах. Пока мы друг другу что то доказываем, умные люди становятся богаче.
До тех пор, пока украинский народ, не зависимо от происхождения, как один не осознает, что он народ УКРАЇНИ, бардак неизбежен. Старинная полит технология, разделяй и властвуй.
Вся надежда на поколение родившееся в последние 20 лет.

Діло в тому, що найбільші націоналісти у світі, за висловом професора П. Штепи - це росіяни та євреї. Українців виморили голодом, населили до нас росіян, а тепер виходить, що ми права на свою Україну не маємо, тільки на провінцію Росії.
Росіяни повинні зрозуміти, що в України не буде щастя у складі Російської Федерації. Українці йдуть своїм шляхом розвитку.

Chega 09-12-2011 17:02

Цитата:

Повідомлення від [SPY]der(FOG) (Повідомлення 2675065)
Уважаешь бардак?

Нет, но бардаку мое неуважение не помеха.
Українська нація сформується лише тоді, коли гомосоветікус буде в меншості. На це 20 років замало.

vov 09-12-2011 17:07

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2675080)
Нет, но бардаку мое неуважение не помеха.
Українська нація сформується лише тоді, коли гомосоветікус буде в меншості. На це 20 років замало.

Мовчати також не треба. Бо наступне покоління може виявитися "яничарами" в результаті зомбування українців чужими для нас ідеями та ідолами.
Українці мають знати правду і про знищення української мови, і про кріпацтво, і про скасування магдебурзького права, і про голодомори, і "діяння" в Україні російських військ, і про мільйони українців які загинули при будівництві Петербургу та освоєнні нафто-газових родовищ в Сибірі, і про репресії нашої інтелігенції і т.д.

Поточний час: 23:34. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025