Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Музичний розділ (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Океан Ельзы (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=7007)

Жабурка 19-08-2007 23:29

Цитата:

Повідомлення від Пижама
распалась группа Океан Эльзы...

Чего-то не поняла. ЄТо почему???Или я чего-то не слышала?Наверное таки да.

Пижама 19-08-2007 23:40

Цитата:

Повідомлення від Ва-ау
:eek: на Вакарчука и кого?

ниче, на выборах не выберут, вернется)

группы как таковой больше нет

"Протягом усього свого свідомого життя я маю Мрію – побачити на власні очі сильну красиву а, головне, щасливу Україну. Протягом усього свого свідомого життя я працював над тим, щоб ця Мрія здійснилася. Працював в університеті, де разом зі своїми однокурсниками опановував знання . Працював в аспірантурі, де вдосконалював ці знання та творив науку. Щодня працював на багатогодинних репетиціях і в студії, де старався одержати результат, за який ніколи не було б соромно ні мені, ні друзям-музикантам, ні співвітчизникам. Працював на концертах, де щиро віддавав всю свою, віру, надію й любов мільйонам слухачів.

Кожною клітиною свого тіла я завжди прагнув зробити мою країну кращою.

Часом мені видається, що я відчуваю зміни. Так було коли я, 16-річний, вирішив піти вчитися до університету, і потім, коли у 22, зрозумів, що стану музикантом.

Сьогодні прийшов час для наступного кроку. І я роблю цей крок, вирішивши балотуватися до Верховної Ради. Роблю його впевнено й свідомо, разом з тим ні на мить не забуваючи про Музику, яка є моїм життям.

У мене є однодумці. Це тисячі й мільйони Нових Людей, які поступово, крок за кроком, день за днем усвідомлюють, що це наша Справа, наша Країна. Я справді вірю в це.

Роблю цей крок, щоб використати всі свої знання, досвід, енергію і зробити нашу з вами країну справді щасливою і жодних інших мотивів у мене немає !

С. Вакарчук

07. 08. 2007 р. "

Sleepless Soul 19-08-2007 23:59

блин... обидно, ну нах... :cry:
мож исчо эт не всьо? :(

[SunnY] 20-08-2007 01:33

Цитата:

Повідомлення від Пижама
...

Роблю цей крок, щоб використати всі свої знання, досвід, енергію і зробити нашу з вами країну справді щасливою і жодних інших мотивів у мене немає !

С. Вакарчук

07. 08. 2007 р. "

Вот такое бывает с людьми, когда они добиваются всего в своей области деятельности...(((

Это уже просто глупо, это не борьба за справедливость, а просто интерес к деньгам и новым высотам...
:(

Дурак он, музыка его намного сильнее и круче политики.. Вот... ;)
Все.

Azazello 20-08-2007 01:36

Делать ему нечего,политика и музыкальная група,две несовместимых вещи,даже если група разошлась. :)

dalen90128 28-11-2007 21:02

Океан Ельзи - ето уходящие или ето начало чего-то новенького для укранской музики?

Як відомо група Океан Ельзи розпалася, ще у кін.2003р. поч.2004р. музиканти порадившись вирішили відокремитись у власній музиці! Наприклад: Павло Гудімов створив гурт з одноіменною назвою "Гуд:мов", музиканти Дмитрій Шуров та Юрій Хусточка приєдналися до гурту "Esthetic Education", яка досить солідно тримається на муз. арені України!"Океан Ельзи" натомість, приєднала до свого складу нових виконавців з якими випустили вже 2-ий альбом! Але про подальше своє існування замовчують! Так як ви вважаєте Розпад "старого" ОЕ позитивно відіграв на історію легкої рок-музики України?:cool:

dalen90128 28-11-2007 21:19

dreams....

Вкладень: 1
Створивши цю тему я хочу побыльше поспылкуватись з фанами ОЕ! Доречі мені дуже приемно слухати як стару так і нову музику ОЕ! Напевне я буду фаном цього гурту все життя! :cool:

zar 28-11-2007 21:41

поначалу были какие-то проблески чего-то, ну не то шоб оригинального, но достойного минимального внимания...

потом...

та шо тут гаварить... попс он и в Афреге попс...

зы. ниче им уже не светит нормального... как и всем остальным проектам ех-участнегов..

Ымхо

ThoraX 28-11-2007 21:44

Ниче оригинального не нашел...Соло - *Pheeee*

dalen90128 28-11-2007 21:51

[QUOTE=zar;2168914]

..та шо тут гаварить... попс он и в Афреге попс...

зы. ниче им уже не светит нормального... как и всем остальным проектам ех-участнегов..

Взагалі ця група на початку свого створення грала Цілком правильний

Поточний час: 00:48. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025