![]() |
Цитата:
чтоб нарисовать интересную мангу по мотивам вашей беседы :?) |
Цитата:
|
Цитата:
Тут уж все зависит от выбора. Кто то попросит помощи у знакомых или друзей. Кто то будет качать кота в мешке... Все это дело добровольное... |
Цитата:
|
Цитата:
|
:d Давайте підіб"ємо підсумки нашої захоплюючої дискусії. Якщо хтось щось зробив, наприклад комп"ютерну програму, а потім вперше про неї розповідає людям які в ній потенціально зацікавлені, то це ненормально з наступних "причин":
1. Існує загальновідомий і визнаний всіма маркетологами принцип "хороший продукт не потребує реклами", отже цей хтось вже тільки через це підозрілий 2. Дуже доречне порівняння з вбивцями і космічними сигналами це одразу підтверджує 3. Через те, що рекламу програмі не слід робити одразу зрозуміло, що роблячи рекламу ця особа прагне одного - розповсюдити ПЗ-шпигун 4. З огляду на п.1 більш логічним було б, якщо автор програми після всієї цілеспрямованої роботи, з метою забезпечити анімешників однією з небагатьох спеціалізованих програм для аніме, просто чекав би чуда, коли хтось десь знайшов би його програму. :confused: |
Цитата:
"Забудь о гордости и прими свою судьбу" (С) кто то из великих. По крайней мере я так вижу ситуацию. З.Ы. ИМХО. И кстати говоря о птичках... Если уж на то пошло, то ты давал свое детище кому то на пользование, или все это время холил и лилеял ее (программу) у себя на винчестере? Я имею ввиду, существуют ли в природе позитивные отзывы счастливых обладателей этого програмного продукта, который, судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо? |
Цитата:
І ні, ніхто її ще не використовував окрім мене, тому, що я її лише вчора виклав. І щоб хтось її використовував, мені требя про неї розказати, неочікувано, правда? Останнє, де точно "судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо?"? |
Цитата:
И как бы то ни было, кот в мешке он и есть кот в мешке. |
Цитата:
|
Поточний час: 09:26. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025