Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Кино (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Аниме (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=502)

Lorna 14-03-2007 00:04

Цитата:

Повідомлення від Юрко
Ну що ж, це вже на суд тих хто її захоче. Доречі... мене щойно дехто попросив нагадати тобі про фломастери... не знаю чому.

:lol: :lol: :lol:
чтоб нарисовать интересную мангу по мотивам вашей беседы :?)

Юрко 14-03-2007 00:07

Цитата:

Повідомлення від Lorna
:lol: :lol: :lol:
чтоб нарисовать интересную мангу по мотивам вашей беседы :?)

А що, знайомо звучить?

Житель_Планеты_Земля 14-03-2007 00:09

Цитата:

Повідомлення від Юрко
Ну що ж, це вже на суд тих хто її захоче. Доречі... мене щойно дехто попросив нагадати тобі про фломастери... не знаю чому.

Ну да, ну да.
Тут уж все зависит от выбора.
Кто то попросит помощи у знакомых или друзей. Кто то будет качать кота в мешке...
Все это дело добровольное...

Юрко 14-03-2007 00:14

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля
Ну да, ну да.
Тут уж все зависит от выбора.
Кто то попросит помощи у знакомых или друзей. Кто то будет качать кота в мешке...
Все это дело добровольное...

Це вже параноя, тебе не переконати :d Добре, я зрозумів, ти не хочеш, тоді не треба, ніхто не змушує. Сподіваюсь що не всі такі вперті як ти :)

Житель_Планеты_Земля 14-03-2007 02:16

Цитата:

Повідомлення від AndRey Wild Cat
ЖПЗ... тут прямо немає що добавити, згоден з кожним словом. :yes: :yes: :yes:

Еще раз спасибо тебе, AWC.

Юрко 14-03-2007 03:16

:d Давайте підіб"ємо підсумки нашої захоплюючої дискусії. Якщо хтось щось зробив, наприклад комп"ютерну програму, а потім вперше про неї розповідає людям які в ній потенціально зацікавлені, то це ненормально з наступних "причин":
1. Існує загальновідомий і визнаний всіма маркетологами принцип "хороший продукт не потребує реклами", отже цей хтось вже тільки через це підозрілий
2. Дуже доречне порівняння з вбивцями і космічними сигналами це одразу підтверджує
3. Через те, що рекламу програмі не слід робити одразу зрозуміло, що роблячи рекламу ця особа прагне одного - розповсюдити ПЗ-шпигун
4. З огляду на п.1 більш логічним було б, якщо автор програми після всієї цілеспрямованої роботи, з метою забезпечити анімешників однією з небагатьох спеціалізованих програм для аніме, просто чекав би чуда, коли хтось десь знайшов би його програму.

:confused:

Житель_Планеты_Земля 14-03-2007 03:34

Цитата:

Повідомлення від Юрко
:d Давайте підіб"ємо підсумки нашої захоплюючої дискусії. Якщо хтось щось зробив, наприклад комп"ютерну програму, а потім вперше про неї розповідає людям які в ній потенціально зацікавлені, то це ненормально з наступних "причин":
1. Існує загальновідомий і визнаний всіма маркетологами принцип "хороший продукт не потребує реклами", отже цей хтось вже тільки через це підозрілий
2. Дуже доречне порівняння з вбивцями і космічними сигналами це одразу підтверджує
3. Через те, що рекламу програмі не слід робити одразу зрозуміло, що роблячи рекламу ця особа прагне одного - розповсюдити ПЗ-шпигун
4. З огляду на п.1 більш логічним було б, якщо автор програми після всієї цілеспрямованої роботи, з метою забезпечити анімешників однією з небагатьох спеціалізованих програм для аніме, просто чекав би чуда, коли хтось десь знайшов би його програму.

:confused:

Твоя программа просто никому не нужна.
"Забудь о гордости и прими свою судьбу" (С) кто то из великих.

По крайней мере я так вижу ситуацию.
З.Ы. ИМХО.

И кстати говоря о птичках...
Если уж на то пошло, то ты давал свое детище кому то на пользование, или все это время холил и лилеял ее (программу) у себя на винчестере?
Я имею ввиду, существуют ли в природе позитивные отзывы счастливых обладателей этого програмного продукта, который, судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо?

Юрко 14-03-2007 03:45

Цитата:

Твоя программа просто никому не нужна.
"Забудь о гордости и прими свою судьбу" (С) кто то из великих.

По крайней мере я так вижу ситуацию.
З.Ы. ИМХО.

И кстати говоря о птичках...
Если уж на то пошло, то ты давал свое детище кому то на пользование, или все это время холил и лилеял ее (программу) у себя на винчестере?
Я имею ввиду, существуют ли в природе позитивные отзывы счастливых обладателей этого програмного продукта, который, судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо?

Я проглянув трохи цю тему і побачив, що багато людей використовують різні ексели і т.п. що не є зручно, практично і приємно. Отже потреба в автоматизації колекцій є. Програму я виклав тільки вчора. Висновок: поки неможливо стверджувати, що програма нікому не потрібна.
І ні, ніхто її ще не використовував окрім мене, тому, що я її лише вчора виклав. І щоб хтось її використовував, мені требя про неї розказати, неочікувано, правда?
Останнє, де точно "судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо?"?

Житель_Планеты_Земля 14-03-2007 11:57

Цитата:

Повідомлення від Юрко
Я проглянув трохи цю тему і побачив, що багато людей використовують різні ексели і т.п. що не є зручно, практично і приємно. Отже потреба в автоматизації колекцій є. Програму я виклав тільки вчора. Висновок: поки неможливо стверджувати, що програма нікому не потрібна.
І ні, ніхто її ще не використовував окрім мене, тому, що я її лише вчора виклав. І щоб хтось її використовував, мені требя про неї розказати, неочікувано, правда?
Останнє, де точно "судя по твоим словам, должен просто закинуть анимешника на седьмое небо?"?

Поживем - увидим.
И как бы то ни было, кот в мешке он и есть кот в мешке.

Судья Ди 14-03-2007 12:22

Цитата:

Занимает он больше, но зато дает полную гарантию того, что я не устанавливаю у себя spywarе.

ну... полную гарантию даст только open source, и то при условии, что ты прочитаешь весь исходник строчку за строчкой, всё разберёшь и сам скомпилируешь. самому компилировать open office... %\

Поточний час: 09:26. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025