Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Відпочинок, розваги та знайомства (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Между нами, девочками... (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=43767)

Вавка 16-03-2013 01:03

Цитата:

Повідомлення від TASHA (Повідомлення 2874039)
:?) а тебе и не придется))) девушка все сделает сама))) :yes:

я просто алегорії не зрозумів :)

Ва-ау 16-03-2013 01:14

Цитата:

Повідомлення від Фантом (Повідомлення 2874030)
Так, а это кто отозвался?
Тебе ли судить, ты женщиной никогда и не была.
Феминистка или фригидная. Выбирай сама.

это твое эхо в голове пронеслось, благо, есть где разгуляться))
суди ты, уговорил, женщиной был, и видимо даже нефригидной :?):?)

Ва-ау 16-03-2013 01:54

Цитата:

Повідомлення від Фантом (Повідомлення 2874056)
Что за треск? Ни слова не разобрал.
Тебя учили правильно формулировать свою мысль.
Или ты до сих пор, пользуешься набором слов?

мне откуда знать, что там у тебя за треск? пива перебрал может))

ты давай научись разбирать слова и вопросы задавать не так, как в среднем предложении, тогда и поговорим))

Zhanna 16-03-2013 11:01

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 2874015)
Еуу, ну для чого ж ви так грубо. Можливо мої "таракани" іноді дивують людей, та я маю класичну школу виховання і знаю норми поведінки з дівчатами/жінками + для мене ніколи не був пріоритетним секс (це ви можете запитати Dark'а, бо він знає мене з 2007 року).

як цікаво...класична школа виховання :rolleyes: педагогічний інститут я закінчила .... огого скільки років тому, могла щось і забути....щось не пригадую нічого про класичну школу виховання. якщо ти маешь на увазі, що змалку в тебе закладались основні правила повединки, які повинна знати кожна людина, то як пояснити це?

Цитата:

ага, може ще когось наймати собі яйця чухати? ви смішні люди, і блять ліниві. я хірію з вас. мені соромно бути людиною, такою ж як і всі живі люди
і далі за текстом...

кожен чоловік, якщо він не повний бовдур, знає як поводити себе з жінкою, якщо він справді вважає її жінкою.
що стосується посилання на Дарка...він жодного разу тут не проявив себе як чоловік. тому...:confused:

Zhanna 16-03-2013 11:35

Цитата:

Повідомлення від Вавка (Повідомлення 2874005)
а він таки правду сказав, чого ви так дивуєтеся

хлопчику, ти коли одружишся і твоя дружина завагітніє, піди з нею на пологи. будь з нею з 1-ї до останньої хвилини. і ти дуже приблизно побачиш, що це таке. дуже приблизно тому, що ти не зможеш відчути той фізичний біль, який буде відчувати вона.
мене дуже тішить, коли чоловіки починають говорити про пологи зі знанням справи :d

Постелькин 16-03-2013 12:34

ВСЕМ ПРИВЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:d:d:d

Постелькин 16-03-2013 13:01

А где все? :eek::eek::eek:

GSA 16-03-2013 13:18

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2874096)
хлопчику, ти коли одружишся і твоя дружина завагітніє, піди з нею на пологи. будь з нею з 1-ї до останньої хвилини. і ти дуже приблизно побачиш, що це таке. дуже приблизно тому, що ти не зможеш відчути той фізичний біль, який буде відчувати вона.
мене дуже тішить, коли чоловіки починають говорити про пологи зі знанням справи :d

Был два раза ))) В фильмах все намного эффектней и страшнее )) Роды - это естественный процесс. К тому же у женщин более высокий болевой порог чем у мужчин. Да мужчины много чего не могут ощутить из того что доступно женщинам. И это не обязательно связанно с болью. К примеру волновой оргазм, или миотонический, они нам тоже не доступны. Равновесие в природе, где то плюс, а где то минус ))

TASHA 16-03-2013 13:34

драсте))):d

TASHA 16-03-2013 13:39

Цитата:

Повідомлення від GSA (Повідомлення 2874151)
Был два раза ))) В фильмах все намного эффектней и страшнее )) Роды - это естественный процесс. К тому же у женщин более высокий болевой порог чем у мужчин. Да мужчины много чего не могут ощутить из того что доступно женщинам. И это не обязательно связанно с болью. К примеру волновой оргазм, или миотонический, они нам тоже не доступны. Равновесие в природе, где то плюс, а где то минус ))

:yes:

у меня были очень классные роды))) Малого под бочек положили уже через час, после того как я вообще попала в роддом. На весь процесс родов у меня ушло 3 часа. ))) было все очень быстро, ошеломительно и местами - ржачно))):d

Поточний час: 12:20. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025