Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 15-08-2012 14:48

Цитата:

Повідомлення від Mayster (Повідомлення 2769715)
как всегда в тему

оце виростили дітей поляни :lol:
мало того, що їм мову дали, віру дали то вони тепер вєлікіє стали і сруть на своїх творителів. неблагодарні діти.

Chega 15-08-2012 14:54

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2769716)
Чега, я по теме :?)

И давайте уже переезжаем в город над бугом

Если в названии темы есть слово бабушка, то по теме.:yes:
На еще один форум у меня времени точно не хватит.

Prima 15-08-2012 15:01

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2769717)
оце виростили дітей поляни :lol:
мало того, що їм мову дали, віру дали то вони тепер вєлікіє стали і сруть на своїх творителів. неблагодарні діти.

Срочно нужны твои мысли, а то не знаю, правильно ли мое воображение нарисовало: http://nadbugom.com/viewtopic.php?f=31&t=15
:)

Chega 15-08-2012 15:05

Никогда народ избравший это не будет достоин уважения.:)
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/08/15/6970867/

logs 15-08-2012 15:24

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769722)
Никогда народ избравший это не будет достоин уважения.:)
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2012/08/15/6970867/

А чому, ні хай би продав її. Нам в бюджеті гроші треба. Якщо Форбс у 2008 році писав, що у Тимошенко 11 млрд. доларів в офшорах, а Янукович каже, що 14 млрд. доларів. То десь тут є правда. Гроші то вкрадені у нас у нашого народу, у Тимошенко ж немає бізнесу і вона не сплатила податки.

Хай би нам половину віддала, а половину забрали б німці. Було б справедливо. А то американці забрали собі Лазаренка, а його грошима з нами не поділилися. В той же час, Швейцарія у 1999 році віддала усі гроші Лазеренка, що були у швейцарських банках нам у бюджет.

Тому Янукович все правильно каже і немає в чого його попрікати (я маю на увазі дану ситуацію, а так до нього питань є дуже багато)

Chega 15-08-2012 15:33

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2769730)
Тому Янукович все правильно каже і немає в чого його попрікати (я маю на увазі дану ситуацію, а так до нього питань є дуже багато)

Це недопустимо, дипломати так себе не поводят. Німеччина має добрі стосунки з медвепутами і такий тандем Україні дуже зашкодить. А розплачуватись за дурість завгара будуть українці.
Я починаю розуміти Приму в ставленні до тебе. :d

logs 15-08-2012 15:44

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769734)
Це недопустимо, дипломати так себе не поводят. Німеччина має добрі стосунки з медвепутами і такий тандем Україні дуже зашкодить. А розплачуватись за дурість завгара будуть українці.
Я починаю розуміти Приму в ставленні до тебе. :d

Чега, при всій повазі - не живіть у світі доброї Європи (хоча я вважаю, що Україні треба в ЄС).

Наша сувора відповідь лицемірній Європі

http://blogs.pravda.com.ua/authors/m...4e98a5b531e95/

Не дарма росіяни лякають ЄС тим, що Європа знищує промисловості країн колишнього Варшавського договору. При чому, це робиться так, щоб ці країни завжди були країнами 2 світу, а Німеччина та Франція - 1 світу. Звичайно 2 світ краще ніж 3, який зараз в Україні, але тим не менш.

А про події в Лівії, Іраку і зараз Сирії Вам нагади? Чому демократи це робили?

Чега запамятайте, у ЄС нормальний рівень життя для своїх людей тільки тому, що їм потрібен якісний людський капітал, на базі якого існують корпорації. І тому для цього капіталу у них є права людини, нормальні суди, достойний рівень життя.
Але це не значить, що ЄС по відношенню до інших країн буде відноситися з повагою. І ЄС - це 4 німецький рейх, якщо не знали.

Chega 15-08-2012 15:57

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2769739)
не живіть у світі доброї Європи.

Я живу в Україні, мова лише про Украіну.
Мені до лампочки добра Європа чи зла, але ізоляція з заходу призведе до руху в сторону азії, з усіма наслідками.
Дякую за спілкування.

logs 15-08-2012 16:21

І ще одне, якщо хтось не розуміє, що робиться у світі, то я рекомендую почитати книгу Омелян Пріцак.Походження Русі. Стародавні скандинавські джерела (крім ісландських саґ). Том 1
(читати перших 100 сторінок)

і Ви побачите, що Київська Русь була створена тому, що це було потрібно купцям для контролю торгових шляхів з варягів у греки. Так само як була і створена Золота Орда теж купцями для того, щоб купці могли спокійно вести торгівлю з Азії у Європу. Бо розєднані кочові племена, які грабили карвани нікому були не потрібні.
При чому, більшість війн у ті часи велися за доступ до ринків та за торгові шляхи.

Як тільки Хрестоносці знищили Візантію (Грецію) та Велику Болгарію, то шлях з варягів у греки став непотрібний. При цьому поляни зі своїм центром у Києві втратили статус економічного центру і саме після цього почалася феодальна роздробленість та розпад Київської Русі.

Більше того, у 1169 році столиця Русі була перенесена з Києва у місто Володимир (Галицько-Волинське князівство), а татаро-монголи знищили Київ тому, що він нікому був не потрібен. В той же час, таке місто як Новгород вони не чіпали, бо воно було важливим економічним центром.

І Росія зараз існує тільки тому, щоб нормально постачати сировинні ресурси з Сибіру для західних магнатів/купців. Якщо сировинні ресурси закінчаться, то Росія буде нікому не потрібна і розвалиться, як розвалилася Русь.

І ЄС існує тільки тому, щоб Німеччина як країна з сильною експортною орієнтацією (експортує більше 80% товарів, які виробляє, а це більша експортна орієнтація ніж у Китаї) мала свої ринки збуту.
Більшість країн ЄС купують товари у Німеччини, а за це Німеччина будує у них підприємства по пакуванню, складанню і т.д. І Німеччина ніколи не допустить, що наприклад, Польща мала рівень економіки близький до німецького. Що ми зараз і бачимо.

Україна протягом 1917-1919 років не відстояла незалежність також тому, що ніхто з купців/магнатів таку країну не підтримав, бо вона нікому була не потрібна. Поділили між Польщею та Росією та й все.
Більше того, територія Західної України завжди була ринком збуту країн Заходу. Там ніколи не будували серйозних підприємств. Саме тому, вона зараз є такою слабкою в економічному плані.

Країна Ізраїль зявилася тільки тому, що єврейські купці/магнати мали достаньо ресурсів щоб Англія віддала свою колонію Палестину для побудови їхньої держави. А економічний розвиток Ізраєля відбувся лише тому, що США та Європа повністю відкрили свої ринки і ВВП Ізраїля ріс по 200% за рік.

СРСР розпався тому, що він котролював значну частину світових ринків збуту. При чому будучи значно економічно слабшим за країни Заходу. А магнатам/купцям потрібні були нові ринки збуту.

Така бідова ситуація в Україні зараз лише тому, що для нас ринки ЄС та США практично повністю закриті. Тій же Турції відкрили ринки ЄС та США і вона за 30 років підняла рівень життя більше ніж у три рази. А зробили це тому, що вона була потрібна в НАТО і під впливом США та ЄС, а не СРСР.

Для України ринки відкривати ніхто не буде і не планує. Бо західні магнати не збираються ділитися прибутком з українськими. Навіть договір про вільну торгівлю України з ЄС є смішним порівняно з договором Турція - ЄС або Ізраїль - ЄС або Китай - ЄС.

Наші ринки збуту - це тільки бідові країни Африки та Азії, саме туди ми продаємо свій метал, хімію та сільськогосподарську продукцію. ЄС у нас теж бере товар, але при умові негативного торговельного сальда для нас мінімум у 3-4 млрд. дол. США. Така сама ситуація у нас з Росією та Китаєм, теж торгуємо з ними собі у збиток.

Prima 15-08-2012 16:47

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769734)
Це недопустимо, дипломати так себе не поводят

Я вот что подумал. Значит один юзер не может знать шли в атаку с криками "За Родину, За Сталина", а другой в то же время, совершенно точно осведомлен, как себя ведут дипломаты.
Таки бабушка не так проста :)

Поточний час: 00:51. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025