Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Prima 15-08-2012 16:50

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769741)
призведе до руху в сторону азії, з усіма наслідками.

Надеюсь в сторону Туркмении :)
И не надо говорить про диктатуру, это ведь кажется у нас за миникамеру можно нехилый срок получить.

logs 15-08-2012 16:55

Вкладень: 1
Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769741)
Я живу в Україні, мова лише про Украіну.
Мені до лампочки добра Європа чи зла, але ізоляція з заходу призведе до руху в сторону азії, з усіма наслідками.
Дякую за спілкування.

Чега, ці всі ізоляції - то все фігня повна. Нам потрібні ринки збуту для покращення рівня життя населення. А якщо рівень життя наш не покращиться, то не буде ніякої демократії і бути не може (читайте про піраміду Маслоу).

І в країні нам потрібні побільше магнатів типу Ахметова, Порошенка і т.д. Бо на них вся країна тримається. Якщо мені не вірите, то послухайте Тимошенко, яка ще в 2005 році говорила, що Україні треба побільше таких людей як Ахметов.

Незважаючи на те, що олігархи грабують народ і "віджимають" середній бізнес, вони концентрують капітал, за допомогою якого розширюють виробництво.
І як тільки олігархи почнуть будувати сучасні заводи, то їм буде потрібен якісний людський капітал. А значить мінімум корупції, гарна освіта, достойний рівень заробітних плат. Через це проходили і Англія і США, які ще пару століть назад робітників розстрілювали, які бастували. А в США розстрілювали і на початку ХХ століття.

ЄС (Німеччина) розвиває людський капітал в інших країнах тільки для того, щоб в Німеччині була якісна робоча сила. Тому демократія в Прибалтиці, Польщі, Угорщині і т.д. тільки для того, щоб кращих кадрів забрати в Німеччину, Англію, Францію. А всі інші країни ЄС зажди будуть мати у два рази нижчий рівень життя, бо у них немає своїх магнатів.

Так що терпіть. Сталін через голодомори і забирання останнього зерна для продажі побудував економіку та заводи і зараз йому багато хто вдячний (Ви навіть на форумі можете бачити вдячних). Так само і наші олігархи коплять капітал з нас, але гуманнішими методами.

logs 15-08-2012 17:16

Так от у нас велика проблема. Де взяти ті ринки збуту? Військовими діями зараз нічого вже не зробиш. ЄС, США, Китай на свої ринки практично не пускають. Бідові країни Азії та Африки активно під себе піджимає Китай за допомогою свого політичного та військового впливу.

Такі країни як Єгипет, Лівія, Сірія, Іран та Ірак економічні монстри США та ЄС піджали воєнними діями або піджимають під себе через рішення ООН і т.д.
Росія у цих країнах втратила десятки мільярдів доларів на вже заключених контрактах. Як країна колишнього СРСР на цих країнах потроху заробляла і Україна. Зокрема Україна постачала у ці країни навіть літаки типу АН-140/74 і т.д.
Нам кинули копійку США та ЄС через контракт на БТР та АН-32 Іраку і думаю на тому буде все, а Росії взагалі дулю скрутили.

І я Вам скажу, що ці події на ближньому Сході дуже невигідні і нам. Зокрема через зростання цін на нафту і відповідно газ, а також втрати наших ринків збуту, яких і так мізер.

То що нам робити?

Chega 15-08-2012 17:16

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2769752)
как себя ведут дипломаты.

Дипломаты ведут себя дипломатично. :d

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2769753)
Надеюсь в сторону Туркмении :)

А в Таджикистан с Узбекистаном не хочется? :)

logs 15-08-2012 17:25

Чега, у Вас є думки щодо того, що я написав? Що на робити? Голосувати за Януковича? Хто з наших політиків буде ефективно "вибивати" для нас ринки збуту? Хто, назвіть мені такого?

Чомусь олігархи після виборів усі кинулися до Януковича, бо видно Ющенко і Тимошенко не можуть у світі відстоювати їх інтереси. А договір по газу - це взагалі удар по нашим олігархам. Наприклад Тарута вимушений був продати свій бізнес ІДС росіянам, а він до речі, вже майже закінчив модернізацію підприємств і із-за ціни на газ та збитки і борги змушений був продати.

А що росіяни роблять з нашими підприємствами я Вам покажу на прикладі Вінницького хімзаводу або Масложира - нічого! Або Запорізького алюмінієвого заводу, який росіяни вже закрили.
Те саме і німці зробили з нашими цементними заводами, які зараз тільки пакують німецьку продукцію.

Не вигідно нам зараз це КОДло, повірте - невигідно!!!

Prima 15-08-2012 18:08

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2769766)
А в Таджикистан с Узбекистаном не хочется? :)

Не, мне Украины хватает :d

Prima 15-08-2012 18:11

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2769767)
А що росіяни роблять з нашими підприємствами я Вам покажу на прикладі Вінницького хімзаводу

А вот тут если можно подробней, а то я уже окончательно потерялся, хтож такие эти самые россияне :d

logs 15-08-2012 18:34

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2769778)
А вот тут если можно подробней, а то я уже окончательно потерялся, хтож такие эти самые россияне :d

У власності росіян цей завод вже більше 5 років, результати господарювання можете побачити на свої очі приїхавши до Муніципального ринку.
На відміну від українців, які мають заводи в Росії і з руїн їх піднімають за 2-3 роки. Той же Ахметов, Порошенко, Колесніков та інші.

Chega 15-08-2012 18:37

Вкладень: 1
А ведь креативно, а главное доходчиво и с юмором.:d

Bagration 15-08-2012 18:45

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2769575)
чудила, а зачем ты такой ник себе выбрал? Тебе надо было уже скорее "Гудерианом" назваться.

uk.m.wikipedia.org/wiki/Багратіон

Поточний час: 03:50. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025