![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Национальная черта украинцев таки просматривается - неуважение к иному мнению. Все кто думает иначе - враг. Это хорошо было заметно в 2004-м, даже я тогда удивился сколько кругом идиотов, готовых расстаться с женами, друзьями, ради очередного говнюка. |
Цитата:
|
Цитата:
На конец 2006 года ОАО «Невская косметика» владеет: 1. Общество с ограниченной ответственностью «Невская косметика» (ОАО «Невская косметика» владеет 100% уставного капитала) место нахождения: 193315 Санкт-Петербург, ул.Народная, д.45 Генеральный директор: Плесовских Владимир Александрович 2. Открытое акционерное общество «Торговая фирма Баргузин» (ОАО «Невская косметика» владеет 100% уставного капитала) место нахождения: 665812, Иркутская область, г. Ангарск, 277 кв-л, дом 19 Директор: Теслев Павел Алексеевич 3. Закрытое акционерное общество «Винницабытхим» (ОАО «Невская косметика» владеет 100% уставного капитала) место нахождения: Украина, 21100, г.Винница, ул.Фрунзе,4, (21100, Україна, м.Вінниця, вул.Фрунзе,4,ЗАТ „Вінницяпобутхім”) Председатель правления: Кузин Виктор Вениаминович А также имеет филиал: Филиал ОАО «Невская косметика» в г.Ангарск место нахождения: 665805, Иркутская область, город Ангарск, Первый промышленный массив, квартал 6, строение 1/1 КПП 380102001 ОКПО 75086864 ОКАТО 25405000000 ОКАГУ 49008 ОКФС 16, ОКОПФ 90 ОКВЭД 24.51.4, 52.33.1, 51.44.4. Директор – Казаков Владимир Петрович (3951)575250 |
Я не кажу, що Нєвська косметика погана, я іноді її продукцію купую замість Проктерів різних, бо дешева і якісна. Але росіяни у нас все викупають і гроші у наші підприємства не вкладають, а вижимають, все що можна, а потім кидають. І це погано, бо така політика Кремля.
Хоча у 2005 році Вінницяпобутхім хотіли купити американці, і я впевнений, що вони завод в такому стані терпіти би не змогли. |
Цитата:
Значит виноват не тот кто Родиной торгует, а тот кто за нее деньги платит? |
А тепер те, що про я говорив вище
Негативне сальдо зовнішньої торгівлі сягнуло 4 мільярдів доларів http://www.epravda.com.ua/news/2012/08/15/332169/ Як повідомили у Держстаті, обсяг торгівлі з країнами СНД зменшився на 822,6 млн доларів (2,4%) порівняно з січнем-червнем 2011 року і становив 33,02 млрд доларів. Тобто Росія і далі поступово закриває Україні ринки втягуючи її у Митний союз. А куплені росіянами підприємства спеціально доводяться до ручки, щоб ослабити нашу економіку. Така політика Кремля і олігархів, які там усе рулять. Нам треба ринки збуту і як це зробити я не знаю. |
Цитата:
Вся задача Кремля - це добити наших олігархів і забрати все собі. При чому українцям та росіянам, які живуть в Україні краще жити від цього не стане. Це Ви можете бачити на прикладі Білорусі, яка тільки вступила в Митний союз і одразу почалася "жопа". Російські олігархи не будуть і не планують менше красти, щоб годувати ще більше ніж 50 мільйонів руських людей (Україна та Білорусь). Якщо Ви ще це не зрозуміли, то я вже не знаю, як ще Вам пояснити. |
Цитата:
Украина полярна, делится на два лагеря. Сторонники одного лагеря не понимают сторонников другого. Оптимальный вариант раздел. А если расстаются с женами, значит так надо, ну ты в курсе.;) |
Цитата:
|
Поточний час: 18:15. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025