Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Prima 27-08-2012 21:59

Поехать чель на тернопольщину атпиздохать тризуб им. степана бандеры :rolleyes:

Onex 27-08-2012 22:04

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2773568)
Поехать чель на тернопольщину атпиздохать тризуб им. степана бандеры :rolleyes:

лучше не надо, там этих у*банов очень много

Mayster 27-08-2012 22:12

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2773569)

:d:lol::d
Цитата:

Повідомлення від [SPY]der(FOG) (Повідомлення 2773565)
Зато как смачно прилетело!:lol:

не спорю:cool::lol:

Prima 27-08-2012 22:13

Цитата:

Повідомлення від Onex (Повідомлення 2773569)

Яж не один))) Да и, по СА знаю какое это сцикливое быдло. Вот и на видео запинали чамора, посмотрел бы я на них, шоп там был кто-то серьезный.

logs 27-08-2012 22:29

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2773572)
Яж не один))) Да и, по СА знаю какое это сцикливое быдло. Вот и на видео запинали чамора, посмотрел бы я на них, шоп там был кто-то серьезный.

Нічого собі! Дали підсрачника керівнику партії влади у Тернопільщині. Нашому Татусяку хтось пинька ризикнув би дати? Дуже сумніваюся, хоча куча розвалених в 1990-х підприємств - варті не тільки пинька.

Що мені подобається у галичан, так це їхня "безбашність", яка подібна до російської, але більш жорсткіша. Якщо Росія і наважиться напасти на Україну, то саме із-за них - Чечня буде казкою. А "Запад" профінансує, повірте.

Якщо галичани в УПА змогли вистаити від 100 до 300 тис. чоловік (за різними підрахунками), то зараз у разі війни - не менше мільйона (включно з патріотами з інших регіонів України). І цей мільйон, навіть наші олігархи профінансують (в плані зброї), бо своє майно російським олігархам віддавати "не гоже".

Prima 27-08-2012 22:38

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2773584)
Нічого собі! Дали підсрачника керівнику партії влади у Тернопільщині. Нашому Татусяку хтось пинька ризикнув би дати? Дуже сумніваюся, хоча куча розвалених в 1990-х підприємств - варті не тільки пинька.

А глава партии это элексир от чмошности?

Цитата:

Що мені подобається у галичан, так це їхня "безбашність", яка подібна до російської, але більш жорсткіша.

Очередное умозаключение основанное на видео с ютуба?
Советую проехаться по северным и дальневосточным поселкам, если вернешься, будешь стопудово знать что есть безбашенность и жесткость.
Галычане безбашенные и жесткие)) я ща уписаюс :d

logs 27-08-2012 22:38

По-суті на плечах галичан уся Україна зараз тримається. І нам їх треба підтримувати.
І хоча, галичани, як каже Пріма "виглядають трусливо", проте - це не заважало їм ще 100 років після падіння Русі протистояти Золотій Орді. І саме галичани у більшості зробили Козацьку державу Україну (бо саме вони йшли від польського гніту у наші степи).
А від терактів галичан із-за яких збереглася мова та український народ на землях Галичини зараз навіть Табачника трусить. Коли він розказує, як вони "підло та по-прєдательскі" різали горла австрійцям. Знають це і поляки, знають це і росіяни. Від "бандерівців" у них теж мандраж.

Onex 27-08-2012 22:39

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2773591)
По-суті на плечах галичан уся Україна зараз тримається. І нам їх треба підтримувати.
І хоча, галичани, як каже Пріма "виглядають трусливо", проте - це не заважало їм ще 100 років після падіння Русі протистояти Золотій Орді. І саме галичани у більшості зробили Козацьку державу Україну (бо саме вони йшли від польського гніту у наші степи).
А від терактів галичан із-за яких збереглася мова та український народ на землях Галичини зараз навіть Табачника трусить. Коли він розказує, як вони "підло та по-прєдательскі" різали горла австрійцям. Знають це і поляки, знають це і росіяни. Від "бандерівців" у них теж мандраж.

:eek:

Mayster 27-08-2012 22:40

Цитата:

Якщо галичани в УПА змогли вистаити від 100 до 300 тис. чоловік (за різними підрахунками), то зараз у разі війни - не менше мільйона (включно з патріотами з інших регіонів України). І цей мільйон, навіть наші олігархи профінансують (в плані зброї), бо своє майно російським олігархам віддавати "не гоже".

а сколько будет тех, кого эти у*ебки задолбали?
тебе, быдлу щирому, лишь свести украинцев в войне против самих себя.

Prima 27-08-2012 22:43

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2773591)
І хоча, галичани, як каже Пріма "виглядають трусливо", проте - це не заважало їм ще 100 років після падіння Русі .....

Дядя, ну во первых это миф, а во вторых, еще 20 лет назад люди были совершенно другими (в Брат-2 таксисты очень показательно высказывают эту мысль)

Поточний час: 03:50. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025