Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Prima 01-09-2012 21:41

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775286)
Тому Прімі та Майстру має бути за щастя говорити українською, бо українська мова - це корінь Русі. А нарєчія взагалі слід не використовувати.

Да мне похрену на твои корни, можно я буду говорить как хочу, а, клоун? :d

Prima 01-09-2012 21:42

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775296)
На Пріму ображатися не варто, хоча б тій причині, що у нього зараз "душевний біль" та "ломки" і тому кидається на всіх як пес.

Ну Ви собі уявіть, він все життя думав, що з Великого народу російського. А по факту - це все брехня, бо народ то московський по суті і без Великої історії. Навіть мова, якою він тішиться лише "нарєчіє" української.

Доля його занесла жити в Україну, де він взнав правду. І тепер "мучиться". Його супер-его не може змиритися з правдою, тому мене та інших форумчан ображає.
По християнськи треба простити його.

:d:lol::d ну пипец, какой же ты идиот :lol:
Я НЕ РУССКИЙ, Я РУМЫНОНЕМЕЦКИЙКРЫМСКИЙТАТ АРИН, МНЕ НАСРАТЬ НА ВАШИ ИСТОРИИ

logs 01-09-2012 21:47

Цитата:

Повідомлення від Mayster (Повідомлення 2775308)
если начнешь говорить на том языке, что на картинке, то я буду на украинском с тобой

Українська мова набагато ближче до мови Русі чим російська. Бо в Україні жили поляни, які насильно насаджували свою мову іншим словянам і не тільки словянам. Тут носії мови. А Ви користуєтеся "нарєчієм", ну що ж тіштеся :lol:

http://expres.ua/gfx/news/ukr-star-rus.jpg

logs 01-09-2012 21:50

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2775321)
:d:lol::d ну пипец, какой же ты идиот :lol:
Я НЕ РУССКИЙ, Я РУМЫНОНЕМЕЦКИЙКРЫМСКИЙТАТ АРИН, МНЕ НАСРАТЬ НА ВАШИ ИСТОРИИ

Ясно. Тоді ГЛОБАЛЬНОЇ різниці між ними (див. ролик) і Вами для нас немає. А жаль...

Prima 01-09-2012 21:56

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775323)
Ясно. Тоді ГЛОБАЛЬНОЇ різниці між ними (див. ролик) і Вами для нас немає. А жаль...

Бычара, а по ебалу хочешь? Дабы измерить глобальную между нами разницу?

Endy48 01-09-2012 21:59

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775322)
Українська мова набагато ближче до мови Русі чим російська. Бо в Україні жили поляни, які насильно насаджували свою мову іншим словянам і не тільки словянам. Тут носії мови. А Ви користуєтеся "нарєчієм", ну що ж тіштеся :lol:

http://expres.ua/gfx/news/ukr-star-rus.jpg

Всё смешное в том, что старорусский на этапе развития в друг превращается не просто в русский а в украинский. Почему спрашивается украинцы следуя из этого сравнения не доказывают что они носители настоящего русского языка, а украинского. Ведь это сравнение лишь доказывает, что украинский это не украинский, а русский язык.

На самом деле можно создать список который бы доказывал бы, что украинский ближе к польскому нежели к старославянскому.

logs 01-09-2012 22:01

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2775325)
Бычара, а по ебалу хочешь? Дабы измерить глобальную между нами разницу?

Люди приїхали в Москву з негативним відношенням до культури, історії та звичаїв місцевого населення. При чому, нагло заявляють, що це їх земля і їх сюди відправив Алах.

Якщо відкинути ментальність, характер та "дибілізм" тих, хто у кліпі. На ГЛОБАЛЬНОМУ рівні: Ви не любите нашу історію і не визнаєте її, не любите нашу мову і не визнаєте її, не хочете щоб Україна була незалежною.

В цілому, аналогія пряма. Кавказці теж будуть десь працювати і приносити користь Москві так як Ви приносите користь Вінниці. Але вони як і Ви забувають, що в гостях і приходять зі своїм уставом в чужий монастир.

Таке питання: Якщо Росія з війною піде на Україну, Ви встанете на захист України і будете стріляти в росіян?
П.С. Якщо так, то прошу вибачення.

logs 01-09-2012 22:06

Цитата:

Повідомлення від Endy48 (Повідомлення 2775327)
Всё смешное в том, что старорусский на этапе развития в друг превращается не просто в русский а в украинский. Почему спрашивается украинцы следуя из этого сравнения не доказывают что они носители настоящего русского языка, а украинского. Ведь это сравнение лишь доказывает, что украинский это не украинский, а русский язык.

На самом деле можно создать список который бы доказывал бы, что украинский ближе к польскому нежели к старославянскому.

Українська мова у Польщі до 1940 року називалася руською (руська і російська - це дві великі різниці. Так як Русь і Росія (до 18 століття Московія) - це дві різні країни.

Русь змінила назву у 17 столітті на Козацьку державу "Україна", тому усе населення стало українцями, а мова - українською. Але ж мова цілого народу не змінилася і змінитися не могла, рівень писемності був низький. Тому це тільки зміна назви.

Mayster 01-09-2012 22:12

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775331)

Русь змінила назву у 17 столітті на Козацьку державу "Україна", тому усе населення стало українцями, а мова - українською. .

насильно украинизировали значит да

Mayster 01-09-2012 22:13

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775330)
не хочете щоб Україна була незалежною.

это называется не "незалежність", а роздробленность.
с таким же успехом любая из областей украины могла бы заявить о незалежности

Поточний час: 04:06. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025