Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

logs 01-09-2012 22:25

Цитата:

Повідомлення від Mayster (Повідомлення 2775343)
да да, мы помним про твои похождения со штахетами:d

Чесно кажучи, вже трохи підза*бали з цими розборками. Я не тільки на цьому форумі пишу, але "такого як тут" я ніде не бачив. Ну бля, потролили, погризлися - та й куй з ним. Реально фіг кому, що доведеш.

Все закінучється або обсиранням або "боротьбою з вітряками".
==============================
Я вже, блін, у якісь залежності від цього форуму, розборок з Прімою і т.д.
Вже як дитина якась. Треба вже закруглятися, дофіга часу вбиваю і толку "повний нуль".

Joy_Rostie 01-09-2012 22:28

Главное все понял, что ты.

Prima 01-09-2012 22:28

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775349)
Чесно кажучи, вже трохи підза*бали з цими розборками. Я не тільки на цьому форумі пишу, але "такого як тут" я ніде не бачив. Ну бля, потролили, погризлися - та й куй з ним. Реально фіг кому, що доведеш.

Все закінучється або обсиранням або "боротьбою з вітряками".
==============================
Я вже, блін, у якісь залежності від цього форуму, розборок з Прімою і т.д.
Вже як дитина якась. Треба вже закруглятися, дофіга часу вбиваю і толку "повний нуль".

Это ты типа заднюю включил? Не уходи, смотри сколько у тебя тут фанов. Хочешь твой фан-клуб зарегим? :d

Prima 01-09-2012 22:30

Цитата:

Повідомлення від Joy_Rostie (Повідомлення 2775351)
Главное все понял, что ты.

Главное, чтобы люди поняли что ты написал :d

Joy_Rostie 01-09-2012 22:32

Люди поймут, ты хз. Больше смайликов.

logs 01-09-2012 22:32

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2775352)
Это ты типа заднюю включил? Не уходи, смотри сколько у тебя тут фанов. Хочешь твой фан-клуб зарегим? :d

Пріма, ти реально не правий, я тобі "прощаю", але багатьох це злить. І деякі думають, що я не можу за себе постояти.
Має бути "рівновага" і мої "вкиди" мають обговорюватися. Бажаючих крім Вас не багато. Тому і "терплю" ще Вас :)

Prima 01-09-2012 22:37

Цитата:

Повідомлення від Joy_Rostie (Повідомлення 2775355)
Люди поймут, ты хз. Больше смайликов.

Не, если будешь писать по пол слова, не поймут :no: Может смайлики попробуешь? :yes:

logs 01-09-2012 22:38

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2775358)
Не, если будешь писать по пол слова, не поймут :no: Может смайлики попробуешь? :yes:

Дядько, не чіпляйся до людей. Май якусь витримку та тактовність (Я серйозно).

Prima 01-09-2012 22:42

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775356)
Пріма, ти реально не правий, я тобі "прощаю", але багатьох це злить. І деякі думають, що я не можу за себе постояти.
Має бути "рівновага" і мої "вкиди" мають обговорюватися. Бажаючих крім Вас не багато. Тому і "терплю" ще Вас :)

Цо цэ я нэ правый? А мени здаеться цэ ты неправый :confused:
Воно меня прощает, этажнада :d Расслабься, никто не думает что ты не можешь за себя постоять, ты ведь виртуал - сидишь в норе за монитором и крапаешь свои гадости, а я реальный человек, меня всегда можно увидеть, пощупать, поговорить, вот в этом и есть между нами ГЛОБАЛЬНАЯ разница :yes: (Джой, сорри, я смайлик поставил :uups:)

Prima 01-09-2012 22:43

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2775359)
Дядько, не чіпляйся до людей. Май якусь витримку та тактовність (Я серйозно).

Быты будэшь, сынку? :(

Поточний час: 03:48. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025