![]() |
Винницкий ЗООПАРК
Винницкий зоопарк...
Кто-то это словосочетание услышит впервые... А он уже довольно таки давно существует и рад принять посетителей. :) Кто уже был? Какие впечатления?... |
Цитата:
|
Статья из 33-го канала по теме...
Ідею відкриття у нашому місті зоопарку, а точніше зоорозплідника, підказав син одного з працівників «Віноблагролісу». Після екскурсії на Гайсинську страусову ферму він запропонував зробити таке ж. - Під зоорозплідник задіяно близько 7 га землі, — розповідає Анатолій Пастухов, провідний мисливствознавець «Віноблагролісу». — У нас є 6 видів фазанів, 2 види павичів, 2 види страусів, бізони, зубри, олені, муфлони та лами. Восени ми плануємо задіяти ще 6 га землі, завезти лосів та кабанів. Усі вони нормально переносять наші кліматичні умови. Нам випала нагода разом з працівниками зоопарку погодувати бізонів. Одного з них звуть Барон через його благородний вигляд. До Вінниці звірів привозили зі всієї України: з Київської, Рівненської, Чернігівської областей. Від звичайних зоопарків Вінницький зоорозплідник відрізняється тим, що у нас тварини живуть у напіввільних умовах. Кожен вінничанин може відвідати Вінницький зоопарк: дошкільнятам — вхід безкоштовний, дітям шкільного віку — 3 гривні, дорослим — 5 гривень. А от на наше питання: «Скільки всього звірів у першому Вінницькому зоопарку?» — почули відповідь: «Багато. Ми їх навіть порахувати не можемо...» ----------------------------------- Вінницький зоопарк щоденно (вихідний - понеділок), по вул. Тарногродського, 9 (на території комунального підприємства "Вінницяоблагроліс"), з 11.00 до 16.00, вхід для школярів - 3 грн, для дорослих - 5 грн. тел: (0432) 53-93-89 |
А ещё есть фотки?
|
Цитата:
|
Цитата:
конечная остановка маршруток, тролейбусов... нужно выходить на конечной и топать гдето минут 5 до заправки...топать прямо... |
Цитата:
|
Как-нить пойду, нафоткаю )
|
...фдИсятгЕ...
...гЫ...иНтирЕСна...стОкА леД жывУ в вИнниЦэ и нИзнАЛ што у нАС есть "зОологІчниЙ роЗплІдниК"... :lol: ... |
Цитата:
|
я живу вообще рядом но не могу поять где он там спрятан...Говорили напротив водоканала, мне к нему выходит 500 метрофф...
|
Цитата:
Сотри в начало ветки... Оч. подробно обьяснили )) Даж вон фотка есть... ) |
Цитата:
|
просто тема про нас....
|
Цитата:
|
А я знаю про цей зоорозплідник,подруга була там,я б хотіла піти,але щось ніяк не можу зібратись :confused:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
...фПалнЕ нАрмалЬНЫй зООзапЛИдныК...=)... |
Вкладень: 1
Вот такой вот медвеженок :))
|
Такой позёр! :)
|
СтраусоФФ за обедом застал )))
|
Цитата:
...а анИ там умЕЙут пРевеДЫ пАказЫватЬ...есИ да то надА пАЙти с тАлпОЙ пАпрЕВецтВавАдь кроСафчЕГа мЕдвЕДА... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ЧТО Вы ТоварИсчИ! :eek:
Зачем он НАМ? Выйдите на улици родного гОроДа...Там вам и цирк и 3ооопарк... 2 в 1м.. |
Я с другом из Чехии был там сегодня утром.
Так он рассказывал, что у них там каждое животное спонсируеЦЦа кем-то. Допустим, ламы - школой №32, ведмеди - городской мерией, орлы - сетью магазинов "Квіти", и т.д... Очень классная система. И зверюшки ухожены, и парк без затрат, и фирмы с рекламой... |
А зимой он открыт для посетителей?
|
Я была в нашем зоопарке, очень даже не плохо... появилось еще одно место куда можно пойти...жалко что далековато, но это уже не такая проблема...
|
Цитата:
ДолжОн быть открыт, кажися... |
Цитата:
|
Позвони на 02, задай тот же вопрос - так они сами тебя в обезьянник привезут
|
Цитата:
|
я хочу сходить в зоопарк этот..
недавно видела передачу по телевизору, в которой и рассказывали и показывали наш зоопарк=) |
Цитата:
|
Поточний час: 15:03. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025