![]() |
велосипед 24"
Шукаю для дитини велосипед з колесами 24"
За адекватну ціну. |
Шукаю, чекаю АДЕКВАТНИХ пропозицій.
|
Цитата:
|
Вибачте можливо не то скажу, але на сландо подібних пропозицій по 600-800грн + доставка безліч. Тому шукаю до вівторка, а потім якщо не буде то купуватиму на сландо.
|
Цитата:
Цитата:
|
slando.ua/i2/dobromil/obyavlenie/velosiped-sportivniy-pdltkoviy-ID9FZQt.html
slando.ua/i2/khust/obyavlenie/velosiped-ID9CT6w.html slando.ua/i2/zaporozhe/obyavlenie/prodam-velosiped-gornyy-s-kolesami-24-ID9GngT.html slando.ua/i2/khmelnitskiy/obyavlenie/gornyy-velosiped-limit-18-skorostey-24-kalesa-ID9CNaR.html Думаю досить прикладів |
Я чому кажу адекватну ціну, ходив на базар дивився велосипеди, сподобався велосипед за 2250грн, подивився на сландо його за 1000грн продають.
І взагалі у Вінниці велосипеди дорожчі ніж по Україні. Навіть б/у з Німеччини. |
Цитата:
|
Пробачте, а що в вашому булсі цінного окрім рами з алюмінію по 12грн/кг?
Які переваги у вашого булсу перед як ви кажете хламом та макетами? |
Якшо так то ваш велосипед з алюминиевой рамой важить на 1,5кг менше ніж мій стальний.( Взагалі велосипед для того щоб їздити, а не носити) А механіку я повинен буду міняти як мінімум у два рази частіше ніж ви свою шімано. А ви свої звезди, ланцюги, перекидки і т.д. часто міняєте? Просто цікаво скільки ви відіздили на нових шімано комплектуючих до повної їх заміни?( щоб знати коли мені міняти моі китайські)
Я коли чую від людей що "вот у мене шімано" у мене відразу асоціація "SPARCO" (бризгрвички накладочки наліпки) |
Поточний час: 18:25. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025