Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Технічний форум (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=8)
-   -   Купив SDXC Mibrand 64GB: фейк/брак? (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=71844)

grab 26-01-2021 20:14

Купив SDXC Mibrand 64GB: фейк/брак?

Вкладень: 2
Наслухався про Китай, і вирішив в магазині Taksa (Фотоімперія), що біля базару, купити SDXC Mibrand 64GB. Купив, перевіряю дома різними програмами, і вони тест закінчують з помилкою. Несу карточку в магазин по гарантії. Трохи посперечавшись, відправляють вони її на перевірку в сервісний центр. Минає три тижня, приходить відповідь, що карточка без дефектів. Прикріпив результати своїх тестів, прокоментуйте хто в темі, чи я правий. І порадьте, що далі з цим робити.

privet_77 26-01-2021 21:00

Похожее:
нужно было на предприятие (официально и с гарантией) купить несколько флешок и карточек. Купил у них. Флешка (16Г) ТОРМОЗ ПОЛНЫЙ - начиная с 1.5Г вообще СТОП записи...Занес "Да не может быть и т.д и т.п.." "А Вы ее уже неправильно отформатировали и т.п . А давайте МЫ ее отформатируем и запишем видео" Ждем 30 МИНУТ, записываем фильм на 3.5Г. (моя ошибка - не провериль видео у них в магазине. Пришел - фиг - Не читаеться....). ВЕРНУЛ флешку через 2 дня.... (уже НИЧЕГО не спрашивали - хотя тесты как и ВЫ им распечатал...)
(Но карточки были ОК - может пока...)

grab 26-01-2021 22:34

А мені ні гроші повертать, ні карточку мінять не хочуть. І як на них вплинути? До речі, SD-карточку в різних картридерах ставив на тест - однаковий результат. Маю декілька брендових - всі тести легко проходять.

BRIDGE 27-01-2021 03:49

Написано что потеряно 173 кб данных. Совсем мало для того чтобы назвать флешку "фейковой".
Что если каким-то Акронисом уменьшить ей размер на пару десятков мегабайт? Например, с 59605 МВ до 59580 МВ, и повторить тест.

Хотя это только для того чтобы можно было ею хоть как-то пользоваться.
В действительности нужно сдать её по гарантии.

grab 27-01-2021 10:23

та я вже MyDiskFix зменшив спочатку на 300кб. Але при наступних тестах показує все менше корисних секторів. Знов зменшив, зара об'єм вже 58ГБ. Написав листа в сервісний, де нібито тестували флешку.

Andjoykin 27-01-2021 13:15

Є флешки які з NTFS працюють не коректно, а з FAT32 все нормально. Можливо це той випадок.

Andjoykin 27-01-2021 13:23

Цитата:

Повідомлення від grab (Повідомлення 3247564)
та я вже MyDiskFix зменшив спочатку на 300кб. Але при наступних тестах показує все менше корисних секторів. Знов зменшив, зара об'єм вже 58ГБ. Написав листа в сервісний, де нібито тестували флешку.

h2testw тестує з точністю до мегабайта. Треба було в MyDiskFix обрізати ті 300кб які входять в 59605МБ + все що вище 59605МБ.
Якщо биті сектори посередені то можна руфусом виправити. Галочка на - перевірити на погані блоки.

Andjoykin 27-01-2021 14:15

До речі, як боротися з продавцями фейкових карток пам'яті? Вже не один місяць цей фейк очі мозолить.
Фейковий товар під виглядом реальних 32ГБ

Відгуки про цей магазин IGLAZ UA

grab 27-01-2021 14:59

Вкладень: 1
Цитата:

Повідомлення від Andjoykin (Повідомлення 3247572)
Є флешки які з NTFS працюють не коректно, а з FAT32 все нормально. Можливо це той випадок.

При форматуванні доступні NTFS та exFAT. В обох форматах помилка. Після низькорівневого форматування, ємність навіть збільшилась. Але тест не проходить. Коли в магазині бортонули з карточкою, замовив на Алі теж 64Г. Ціна однакова. На днях отримаю, перевірю і побачу як там з гарантією. :)

privet_77 27-01-2021 17:24

Все эти "форматирования-обрезания-переразбивка" это для бу флешек.
А новая (на гарантии) - это поэтому и НОВАЯ, что ей не нужны эти "танцы с бубном"....

Поточний час: 18:27. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025