![]() |
Тік
Бийте мене ногами, за ше один топ про групу, але я просто не втримався!!!!
НАРЕШТІ!!! Вінницька група на українському телебаченні! Чи чули ви їхню творчість???якшо так, як вони вам??? ЗІ ось сайт :) тут є пісні ;) http://tikmusic.com.ua/ |
Цитата:
Олені Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і профілакторії. В мене на канапі лежали дівчата , Вони хотіли кохання у мене забрати. А на столі лежить старенький килимок, Я проглядаю його крізь сигаретний димок. А там олені ,олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я вчора розмовляв з директором Чукотки, Він просив , а я налив йому в стаканчик водки . Ми дивились в мікроскоп строєніє генів Я дивився на дівчат ,а думав про оленів. Там дівчата , де олені красиві не голені Дивні створіння без мозгів і без коріння. Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені ….. Я хочу втікти в дрімучі ліси , Я втомився від міської , асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії . Кондуктори , дебіли і …… Олені , олені не бриті і не голені Дивні створіння в них з мозгів стирчать коріння Олені ,олені не бриті і не голені ,- олені….. |
що грають?
|
Цитата:
мене суне :yes: ЗІ скачай алкоголізм(пісню) |
Цитата:
|
Цитата:
сабж: дайте ктото - оценю...=)... |
Цитата:
Прикольна , послухати можна) |
ааааааа..
жиииииирная группа. клас. |
Цитата:
а про групу... дуже і дуже прикольна група, тим паче що її у Вінниці знають багато людей, якщо дуже попроситись можна пробитися на репетицію, =)... |
Цитата:
|
Поточний час: 15:57. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025