![]() |
Як думаєте чому еко-сумка — це більше, ніж просто тренд
Знаєте, я спочатку думав, що ці еко-сумки — просто мода на пару сезонів. Ну типу всі ходять з ними, бо так «правильно». А потім якось взяв одну собі, і тепер без неї нікуди. Зручна штука, ще й не рветься, як ті пластикові пакети.
|
Сто відсотків! У мене є одна така — купив у кав'ярні разом із зернами кави. Вона стильна, міцна і реально зручна. Я тепер не думаю про пакети, просто хапаю цю сумку і йду. Логотип, до речі, теж класно виглядає, як частина дизайну.
|
О, до речі! Це реально крутий маркетинг-хід. Ось тут писали, як бренди використовують еко-сумки як рекламу: https://ekoteks.com.ua/eko-sumky-z-lohotypom/ Люди носять їх на навчання, в магазин, на роботу — і постійно показують логотип. По суті, це ходячий білборд, але в хорошому сенсі.
|
Причому це ще й якось тепліше сприймається, ніж просто реклама. Типу не нав'язливо, а по-дружньому. До речі, бачив, що деякі магазини дарують такі сумки постійним клієнтам — працює круто.
|
Ну от, я тепер не уявляю себе без еко-сумки. І стильна, і практична, і користь для планети. А якщо ще й лого норм виглядає — взагалі топчик.
|
Поточний час: 21:03. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025