![]() |
Де можна зробити якісне протезування зубів
Маю серйозну проблему із зубами - потрібно терміново робити протезування, але чесно кажучи, взагалі не орієнтуюсь, де це краще робити в Івано-Франківську. Хотілося б знайти клініку з хорошою репутацією, де працюють професійні лікарі, але щоб і ціни були адекватні, і якість на висоті. Може хтось з місцевих чи хто вже мав подібний досвід - підкажіть, будь ласка, куди звертатися? Реально дуже потрібно.
|
Я минулого року ставив собі коронки після травми, то можу трохи поділитися досвідом. Важливо не тільки знайти клініку з хорошими відгуками, а й звернути увагу на те, як проводять консультацію, чи пояснюють все по плану лікування. Особисто я шукав, де є цифрове планування та гарантії. Без цього зараз ніяк. Ще класно, коли роблять 3D знімки на місці, тоді точність значно вища, ніж у старих кабінетах. Так що якщо знайдеш десь з новим обладнанням - це вже великий плюс.
|
Так, ти правий, я теж про це думав, бо не хочеться через рік знову щось переробляти. Особливо цікавить, щоб і поставили нормально, і виглядало естетично. А ти в якій клініці був, якщо не секрет? Бо тут по гуглу багато хто рекламується, але ж не зрозумієш одразу, хто реально добре робить. А ще цікаво, скільки часу у тебе зайняв увесь процес? Бо я влітку працюю не завжди в місті, і не хотілося б затягувати.
|
Цитата:
https://i.postimg.cc/zD6nVGmt/image.png |
Поточний час: 18:13. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025