![]() |
Де в Києві знайти якісний одяг класу люкс, щоб не переплачувати?
Дівчата, рятуйте, бо вже не маю сил. Шукаю щось справді якісне й стильне з одягу, але щоб не бігати по десяти магазинах і не шкодувати потім за покупку. Маю невелике свято, хочу виглядати ефектно, але без «перебору». Щоб була хороша тканина, крій, і щоб воно не висіло мішком. Зайшла в кілька ТЦ — то або ціни шалені, або якість така, що й не глянеш. Може, хтось щось підкаже? Бажано — перевірене і з хорошим вибором.
|
О, знаю цю біду. У мене дружина вічно мучиться з тим, що або фасон не той, або тканина тягнеться як сітка. Один раз на день народження вирішив зробити їй подарунок — сам пішов шукати. То я вам скажу, пів Києва обійшов, поки не знайшов нормальний магазин, де і вигляд, і якість, і навіть сервіс на рівні. Бо в багатьох ТЦ одне й те ж — або масмаркет, або неадекватні ціни. Треба знати, куди йти.
|
Так, підтверджую. Моя сестра трохи фанатка брендів, то я вже по її розповідях розумію, що шукати гарний одяг — це ціла наука. Вона казала, що якщо брати щось якісне — краще зразу йти в конкретні магазини, а не тратити час на блукання. Бо або підробка, або розчарування. І як не дивно, іноді в центрі можна знайти кращі варіанти, ніж десь на окраїні, і навіть не дорожче, якщо порівняти.
|
Я вже кілька років купую одяг в Helen Marlen https://helen-marlen.com/ua/odezhda-1 , що в Мандарин Плазі. Слухайте, це просто інший рівень. Так, ціни не як у масмаркеті, але це виправдано. Там і тканини добротні, і фасони сучасні, і бренди світові — все в одному місці. Найбільше ціную, що консультанти не тиснуть, а реально допомагають підібрати, що тобі пасує. А ще — там не тільки класичний одяг, а й багато цікавих речей на щодень. Мені подобається, що речі після кількох прань не втрачають вигляду, а крій такий, що ти себе почуваєш як у дизайнерському вбранні. Якщо шукаєш щось стильне і зі смаком — сходи туди, точно не пошкодуєш.
https://i.postimg.cc/L6RLg0R4/21-07-2025-191955.jpg |
Поточний час: 13:51. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025