![]() |
Хочемо купити бус для сімейних поїздок — як не вляпатись у проблеми з б/у авто?
Привіт! Підкажіть, будь ласка, хто мав досвід купівлі мікроавтобуса? Хочемо з чоловіком взяти щось для поїздок з дітьми по Україні — щось на кшталт Volkswagen Transporter або Renault Trafic. Але боюсь брати б/у. Як не нарватися на авто з проблемами? Бо ціни такі, що нове не потягнемо. Може, є якісь хитрощі або сервіси, щоб перевірити, чи машина не з битих, не крадена і не в кредиті? Бо я не сильно в цьому розбираюся, а дуже не хочеться потім розгрібати проблеми.
|
Ооо, знайома ситуація! Ми з дружиною теж шукали бус, щоб із дітьми на море їздити. Ледь не купили Citroen Jumpy — зовні наче новенький, ціна приваблива. А коли поїхали на СТО, то механік аж за голову взявся. Машина варена, перефарбована, і мотор ледве дихає. Продавець ще й ображався, мовляв, ви тут багато хочете за такі гроші. Тепер я тільки з професіоналами і з перевіркою по всіх базах працюю. Інакше це рулетка.
|
Ми коли купували нашого Opel Vivaro, то цілий місяць вибирали. І знаєте, що найбільше дивувало? Люди продають авто з кілометражем у 200 тисяч, а воно по салону як після війни. І документи якісь мутні. Один продавець навіть не знав, у якому році машина ввезена! Я вже не кажу про технічний стан. Так страшно купувати щось дороге і потім мучитися. Добре, що зараз є інструменти, які трохи відкривають очі на ситуацію.
|
Я якраз через це і користуюсь VIN Сheck Без перевірка авто по він коду зараз взагалі нікуди. Мене вже двічі рятувало — один бус мав 3 серйозні ДТП, хоч на вигляд був майже ідеальний, другий ще числився в лізингу за фірмою з Німеччини. Просто заходиш, вводиш VIN — і бачиш, що з тією машиною було. Пробіг, обслуговування, чи не була в розшуку. Це для мене як бронежилет. Навіть не уявляю, як раніше люди купували авто всліпу. Тому якщо хочете спати спокійно після покупки — не ігноруйте такі перевірки. Це реально працює і зберігає нерви, гроші і час.
https://i.postimg.cc/gcXHNb5P/12-05-2025-114848.jpg |
Поточний час: 13:21. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025