View Single Post
Старий 29-01-2007, 21:32   #2638
Ganesha
Фанат

Ganesha's Avatar

Адреса: Під фундаментом Пекла біля вогника Надії
Повідомлення: 351
Send a message via ICQ to Ganesha Send a message via AIM to Ganesha Send a message via Yahoo to Ganesha
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від fuzz
з усього що було сказано можна зробити висновок що РЕЛІГіЯ Руліт? чому в нефорів немає віри, релігія. зараз скажу. тому що релігія це вже є норма, правила яких треба дотримуватись. а якщо говорити про справжніх нефорів (Деліквентних) людей то вони атеїсти. я не говорю про цю шпану яка вважає що вона, він (Воно) нефор лише тому що "наклав купу посеред вулиці" чи веде себе не так як всі.
4то за...?
одним словом, если я, к примеру, верю в Бога, и одеваюсь не как все, не потому что так многие делают, а потому что так хочется именно мне, и слушаю музыку ту что я хочу,не исходя из принципа, как ты выразился "шпаны", пытаясь быть на кого-то похожей и т.д. Или же ношу цепь не потому что они весят чуть ли не на всех металлистах и позерах (ибо такие тож есть), а потому что эта цепь мне нравится и я хочу её надеть. Тем не менее ничего в данном случае о неформальстве не свидетельствует только потому что я верю в Бога...??
звЫняЙте, но по-моему это глУпо...

...SHARING ALL THE WORLD
Ganesha не на форумі   Reply With Quote