Цитата:
Повідомлення від shaller
Вы не первые мешаете рок и танцевальную музыку, есть такой целый жанр: New Rave... наверное самые яркие представители - это Goose, Klaxons, Digitalism Kasabian, Но они кайфовые... а вы как будто бы изобретаете велосипед... Но мне чёто не нравится... попахивает какой то дешивизной очень сильно... особенно это вступление в ВТЕИ... хз... и гитара..... блин оно вообще ужжжасно не лепится всё друг к другу, тяжёлые рифы и эта заезженная мелодия драмнбаса... эти семплы...
Мне кажется надо двигатся в другую сторону, а то мне это напоминает какие то 90е... школьна дискотека, где крутят вперемешку рамштаин и скутер(
|
ну да =) це як сюди пляше?
а по твому сабжу - це тільки перше демо і групі кілька місяців, на це треба звернути увагу. і за такий короткий період часу вже випущений на мою думку дуже якісний продукт, в якому акцент робився на якість звуку.
а стосовно стилістики - то тут вже справа кожного, смаки. група себе не обмежує стилями якимось конктретними, тому це тільки творчі пошуки, зрілий продукт буде далі... треба підкреслюю звернути увагу на вік групи і склад

тут всі слухають дуже різну музику
коротше to be continue...
а за відгуки - дякуємо, що не полінувався, скачав і відписався. все ж таки в одному болоті - думаю має бути цікаво чим займаються люди в твому місті