Цитата:
Повідомлення від serg
Почитал я все это, и возник у меня вопрос.
Живем, развиваемся во всех отношениях, другим не мешаем - все вроде хорошо. Ну, зачем тогда вообще причислять себя к чему-то? Свою мораль слабо выработать, а не приклеиваться к каким-то готовым шаблонам? Которые уже лишают тебя свободы решать за себя. Решил один раз стать стрейт-эджистом, а дальше - как книга пишет. Зато напрягать мозг не нужно. Развивайся себе, чувствуй свободу,… но по правилам! А если нет, то хреновый из тебя стрейт-эджист – можно попробовать стать йогом, например, ну или вегетарианцем на худой конец.
А тот список - ну прям 10 заповедей Господних.
Так, где здесь свобода?
|
Хочеться відчувати себе частиною чогось(не "виділитись" і не понтуватись, хоча як для кого), ніхто тебе не силує робити все, як написано і як сказано, по правилам, сам обираєш, що і як тобі робити. І хочеться знати, що поряд з тобою, люди, які поділяють твої погляди на життя, навіщо залишатись на одинці з собою. Коли я вперше дізнався про sXe я здивувався наскільки це близько відображає мої погляди, тому я сам для себе зрозумів, що я sXe, і якщо людина не може прийняти, чи зрозуміти те, що написано мною, чи кимось іншим, у цій темі, чи взагалі де завгодно (наприклад -
http://forum.vn.ua/showpost.php?p=2347933&postcount=123 ), і взяти щось для себе, то немає сенсу їй щось пояснювати. Легше жити разом, а не поодинці, краще, коли є хтось поряд, хто тобі вірить, поділяє твої думки, розуміє тебе і завжди готовий підставити плече, чи протягнути руку допомоги. І в списку, чи взагалі і нормах sXe не написано, що ти повинен робити все так, як книга пише, ти обираєш сам, що робити, а що ні, а щось ти можливо вже давно обрав сам не знаючи про стрейт.
Свобода у кожному з нас, і у розумінні, що для кожного з нас є свобода, а дл кого її нема взагалі ніде, але ж у кожного схожі погляди на свободу з кимось іншим.