View Single Post
Старий 12-10-2008, 16:08   #134
B.E.S.
Гигант мысли

B.E.S.'s Avatar

Адреса: Чуєш, є якісь кишинькові гроші? Як немає? Ану пострибай! Ти що пацюк? А що це в тебе за ланцюг?
Повідомлення: 820
Send a message via ICQ to B.E.S.
За замовчуванням

емс...почнем з кращого. Ітак..реально велике дякую тим хто вклав багато сил та нервів в організацію цього дійства...
Бланіка: ну як сказати. зі звукам вам пощастило краще.але не моє..не пре.. і ще..в одній із ваших пісень, тупо момент нагло стирений із As I Lay Dying - seperation (імхо)
Мрія: сподобалась 1 пісня..дівчина з ароматом джазу. також мабуть не моє.. трохи у вас комерційна діяльність..але молодці
Suicide Danceclub: ну чуваки ви все самі знаєте). Хочу подякувати тому кого не було з вами..це Гота..я думаю він вклав у вас багацько.. всім спс.. ДісясЙайка..)))
ВЧ: емс..шо можу сказати..як на мене..то ніяк..
Tomorrow Never Comes: молодці чуваки.. так тримати... дай вам бог завжди якісного апарату)
Д.І.О.: я був задоволеним їхнім виступом на комуняк фесті.. намано чуваки лабають... жаль вчора з пердіжом не повезло... ну нічьо..буває..

дякую за слемоватий мош..).. хоча було мало народу.. ну нічьо..було кльово... особливо під таку музяку)

тепер трохи про мінуси:
звук - ноу коментс
трошки не вдало з самою організацією фесту. Не сподобалось відношення до людей котрі не придбали квиток завчасно. я розумію шо вже не було куди..але...

а і ще.. не побачив того сюрпризу приємного якого обіцяли..чи мож я провтикав.. а мож це хтось заліз в апарат і його трохи скукожив?..

коро4...як не як..але спс..
B.E.S. не на форумі