Хе..не треба поливати "Гавном" , тим паче конкретизувати, і казати що у нас не так, а що так, чи треба в наших піснях жіночий вокал чи ні, ти не настільки професійний музикант щоб це казати, і тебе слухати мені не дуже хочеться, спочатку чогось добийся на сцені, потім будеш "ТАК" критикувати,це проявляє твою слабкість, і відразу показує який ти музикант, по моєму тобі тільки сказали що одна із ваших пісень на щось схожа, да не сумніваюсь, в нас є теж якісь моменти схожі з відомими піснями і так далі, але воно вже давно зіграно і без нас.
У нас зіркова хвороба ? І те що ми не відразу прийняли рішення виступати не значить що у нас зіркова хвороба, просто краще кілька раз подумати перед тим як щось зробити, і я не бачу в цьому щось суто страшного, поганого, і небезпечного.
Тим паче що ви нам самі запропонували, ми не шукали з вами зустрічі. А те що ви розвели дитячий садок з порядком виступу груп то ви самі в цьому винні. Ми згодились грати першими тому що яка різниця, лиш би дитина радувалась?

Ось і виступали

І раді

І дякуємо вам на тому, що запросили. Я ще раз повторююсь, я не хочу виясняти зараз стосунків хто правий а хто ні, ніхто не ідеальний, давайте залишатись при всьому людьми. Хай щасти!