View Single Post
Старий 21-08-2009, 14:49   #6
Molotov
Гигант мысли

Molotov's Avatar

Повідомлення: 831
Send a message via ICQ to Molotov
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від American Idiot Переглянути допис
ты бы пришел послушал для начала этот "поп" панк
вот статья про выступление Не Прытулятыся

Міцно притулившися до інструментів, вийшли «Не притулятися» у складі патлатого гітариста з епіфоном, заробленим під гібсона, вокаліста з футболкою Рамоунс, Басиста із шкіряними труселями, та ударник...теж з труселями із свіже-вбитого дерматину. І почалося... Мабуть на концерті не було жодного хто б був на реальному концерті Рамоунс, але після виступу вітчизняних панків, мабуть, всі зрозуміло, що за енергетикою дідусів панк-року далеко їхати не треба. «Не притулятися» остаточно розірвали зал! Вокаліст ковбасився на сцені, матюкався, голосно кричав та лаяв аудиторію, яка, здавалося, увійшла у повний екстаз. Хлопці зібрали під сценою максимум аудиторію, передавши енергетику Рамонсів, та й про свої пісні не забувши. При чому зробили це ще з першої пісні – не було в залі людини, що б не підспівувала легендарне «Хєй-хоу! Лєтс гоу!». «Не притулятися» – були єдиними, кого зал кликав на біс. При чому навіть коли на сцені вже почали настроюватися хєдлайнери....

ЗЫ ебашат блек метал, а панк лабают

Я слышал My*17, When the system stops EJ 4 one person(воще инди), brandon from 19..
Так шо не говорю ничего с буму.

Ну во-первых я написал "ебашат" не про панк, а про поп-панк)) Так шо тут я думаю твой подъеб не удался)
Во-вторых не вижу принципиальной разницы в этих словах, тем более в панке.

зы

если хто подумал что я гоню на какую-то из команд - это не так)
Проста написал что я считаю за "ПапаПанк", вот и всё. играли с теми-же брэндоами - нармальные чуваки, играют не плохо в рамках своего стиля, но стиль я просто не котирую ну ни в какую. Хотя и большой поклонник панк культуры.
(но все жу лучше чем КиШ, да..)
Molotov не на форумі   Reply With Quote