View Single Post
Старий 03-02-2010, 00:10   #689
www.vintorg.net
Гуру

www.vintorg.net's Avatar

Повідомлення: 6,093
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Nickname Переглянути допис
Было достаточно объемное обращение к представителям малого и среднего бизнеса, мол, не бойтесь меня, я знаю ваши проблемы, мы бюрократию уберем, количество разрешений на деятельность снизим в несколько раз, налоговые льготы и бла бла бла...
Вранье!
Она и после Майдана клялась и божилась:
Цитата:
Виступ Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко на Форумі "Влада і бізнес - партнери"

http://www.utr.tv/news/?id=13976

Шановні друзі!
Всі ми пам’ятаємо 2005 рік, коли за дорученням Президента України ми здійснювали масштабну дерегуляцію, скасування дозволів. Ви пам’ятаєте, яка це була масштабна робота. Ми з вами тоді створили вертикальну систему від регіону до Уряду і скасували понад 5 тисяч регуляторних актів, дозвільних процедур тощо.
5 тисяч регуляторних актів!? Охренеть какое вранье, потому что я не припоминаю в 2005-м ничего, что бы облегчило ведение бизнеса. Да налоговая перестала пресовать проверками, по сравнению с 2004-м. Да чуть упростили регистрацию новых предприятий. Но отмены серьезных регуляторных актов не припоминаю.

Да и эксперты это говорят:

http://www.razumkov.org.ua/ukr/expert.php?news_id=727

За словами експерта, друга частина проблеми криється в ефективності податкового адміністрування. «Ми знаємо, що ведеться робота і виділяються кошти на покрашення податкового адміністрування і переведення його в електронну форму, але дійсних позитивних зрушень ми не бачимо. За рівнем податкового адміністрування Україна знаходиться на 177 місці із 178 країн світу, і це місце ми посідаємо уже кілька років. У нас платник податку, щоб розрахуватися з державою, повинен витрачати приблизно 2050 годин в рік, тоді як в розвинутих країнах, де держава приділяє значну увагу податковим реформам, на це витрачається 140-200 годин.

Останній раз редагувалося www.vintorg.net; 00:14.
www.vintorg.net не на форумі   Reply With Quote