Я дуже багато читаю книг з різних точок зору. При чому, на все дивлюся "світлою головою" та приймаю лише ту позицію, яка логічна та доведена. Тому деяким як кажуть "тролям" я навожу факти і вони починають злитися. А чого злитися? Правда в очі колить?
Я не націоналіст, не є членом якоїсь партії і т.д. Я просто маю свої погляди на життя, які до речі, усі обгрутовані. І в разі, якщо я десь не правий (а таке те ж буває), то я свої помилки визнаю, а свій світогляд корегую. Як це було, наприклад з голосуванням за Тимошенко у 2002 році, її підтримка у 2005 році, а потім по результатам її дій - корегування поглядів та не підтримка її у 2006 та наступних роках. Дуже мало хто на це здатен.
Крім того, я за Януковича не голосував ні разу, навіть на революції у Києві був в 2004 році з першого дня. Але зараз Януковича підтримую, бо обєктивно бачу, що помилявся.
Назвіть мені хоч одну таку людину, яка може визнавати свої помилки та дивитися на все "ясною головою"?
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15).
|