Повідомлення від vov
Буде думати. Хоча б перед тим як його брати. Зброю ж купувати будуть не всі, а тільки кому треба. Я не думаю, що на неї знайдуться гроші в алкашні. Та й не факт, що усі поголовно будуть носити.
Дибіл і ножом заріже чи сокирою зарубає, подивіться статистику вбивств на побутовому рівні. І без зброї обходяться.
Зброя в першу чергу невигідна мажорам, чиновникам та криміналу. От представте ситуацію, коли мажор не відчуває себе безкарним, а знає, що якщо перегне палку, а в людини зірве кришу - буде в могилі. Так само із завідомо купленими рішеннями судів та чиновників. Кожен буде думати головою. І представники влади будуть поводити себе простіше, бо й перед людьми виступати треба.
В США цілі квартали негрів та інших, які живуть у таких кварталах, у яких навіть магазинів немає. Жінка Обами плакалася, що негри не можуть нормально харчуватися, бо ніхто там не хочу супермаркети будувати. Представте ситуацію, що у білих людей не буде зброї, що було б?
Ви знаєте чому у Каліфорнії, коли кілька років назад був якийсь тайфун чи що там, коли сотні тисяч людей залишилися без житла, не було мародерства? А я дивився передачу.
От американець каже, що біжить у них по вулиці толпа негрів-мародерів, а з кожного вікна домівки та магазину торчить по стволу. От каже як бігли, так і побігли далі. Це каже, не Франція, ми знаємо, що з ними робити...
Подумайте про це...
|