View Single Post
Старий 26-09-2011, 13:36   #1052
TASHA
Гуру

TASHA's Avatar

Повідомлення: 7,618
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від vov Переглянути допис
Навіщо мені цим займатися. У мене ж будуть якісь заступники? Ставлю задачу, контролюю, немає результату - звільнюю. Мені конкретно Хацапетовка не цікавить, мене будуть цікавити макро-показники. Знаєте прислів'я "Не такий страшний пан, як його собаки!".

Я ж не Ющенко, чи слабохарактерна Юля, яких всі на куй посилають, а вони і далі дурників корчать. Якби це Зварич (Безсмертний і т.д.) на якомусь телеканалі кричали, що я подам заяву на звільнення, то я б їх звільнив одразу скопом без розбору. Щоб іншим не було повадно. А таких спеців в Україні як Зваричі не одна сотня тисяч. І не завадило б на них ще й податкову натравити, щоб перевірили чи по срєдствам живуть. А якщо ні, то хай скажуть де взяли гроші, якщо не скажуть, то нехай ними займаються правоохоронні органи та суд.

А у разі таких заступників типу Родянського, який на студії О. Довженко собі та деяких іншим впливовим євреям (Яну Табачнику наприклад) дачі вистроїв, і це посеред міста. Плюс поздавав усі приміщення студії в оренду - я б його не звільняв як та лошиха екс-міністр культури Білозір. Я б кожен тиждень чекав його на нараду з планами на тиждень, вносив би в них корективи і у разі невиконання жорстко перед усіма *бав. А кожен день його мав би контролювати один із заступників. Якщо від мене він би психологічного дискомфорту не відчував (в чому я сумніваюсь, бо маю керівний досвід і знаю як це робиться) і не почав би працювати на розвиток українського кіно, то я підібрав би такого його наставника, який би чітко позорив перед усім. Можна збирати засідання просфспілок і там позорити, догани давати. А у разі, не виконання завдань звільнити за службовою невідповідністю.

Можна і взагалі кадрів не міняти, а вибудувати таку систему, що усі будуть працювати на Україну та наш народ.
Главное, не забудь сделать свою ядерную бомбу!