Ніякого вставання з колін по Росії не видно. У жодній галузі я цікавого нічого не бачу. Без електроніки та робототехніки майбутнього у військовій сфері немає.
Уже зараз уся авіоніка в експортні літаки - іноземна (як правило французька), російський тільки планер. Двигуни скоро у нас будуть купувати, бо московський Салют двигун для ПАК-50 уже 15 років розробляє і толку немає. Тут у нас Івченко-Прогрес та Мотор-Січ в самоініціативному порядку розробляють двигун для нових російських літаків. Думаю, що наші справляться, і у Росії виходу другого не буде чим купувати у нас або ставити старі "лахи". Якщо не будуть кувати, то продамо китайцям - нехай ставлять на свої копії російських літаків.
ПАК-50 літаком п'ятого покоління не є. Зі слів Погосяна, на радарі буде видно 0,5 м. кв. Порівняно з американським стелсом 1989 року, який світить 0,0001 м. кв на радар - це небо і земля. Двигуна потужного немає (може українці зроблять), нових ракет також, сучасних систем озброєння також поки не зробили. Цей літак вони будуть доточувати ще пару років, а на виході вийде літак покоління 4+ на рівні Єврофайтера та Рафаеля, які уже в ЄС виготовляються серійно та світять ті ж 0,4-0,5 кв. м на радар. Але ніхто літаки Єврофайтер та Рафаель до 5 покоління не відносить.
Танк Т90 - це 17 модифікація Т72, танк по своїм можливостям вчорашній чи то позавчорашній день. Навіть китайці зараз кращі танки серійно роблять, а що вже казати про Україну (Оплот-М), Німеччину з Леопардом-2 та США з Абрамсом. Новий двигун та ходова танку Т90 не світить, захисту проти сучасних комулятивних боєприпасів (типу українських Ніж1 та Ніж2) немає, для умов бою в умовах міста не пристосований (швидкість заднього ходу 4,8 км/год проти 30 км/год сучасних танків), башня у Т90СМ стала горбатою по рівню захисту поступається усім сучасним танкам і т.д.
В ракетобудуванні - теж повна жопа. Он запуск Булави з листопада-грудня 2011 року, після якого вона мала бути прийнята на озброєння - перенесли на 2012 рік. З 17 запусків Булави - 8 невдалих (1 із-за збою роботи підводної лодки). Уже пройшло 20 років з часу розвалу СРСР, а балістичні ракети рівня українського Южмашу виготовляти не можуть. Я не знаю скільки ще треба десятків років, щоб ракетобудування в Росії дійшло до рівня СРСР 80-х років. При тому, що США тестує гіперзвукові ракети....
Щодо бронетранспортерів та бойових машин піхоти, то тут теж "підняття з колін". БТР-90 лайно, яке навіть їхні військові відмовляються купувати. Технологія виготовлення сучасної тонкої броні втрачена. На БТР-90 купують листову бронь в Німеччини. Українські БТР-3Е та БТР-4 уже кілька сотень продали на експорт і броня наша.
Цивільна та військово-транспорта авіацій - теж жопа. Конструкторські бюро Яковлєва (літаки Як), Ілюшина (літаки Іл), та Туполєва (літаки Ту) - уже давно мертві, від них уже немає чого очікувати. Єдине живе бюро Сухого (літаки Су) вимушене було братися за розробку цивільного літака Супер Джет 100, бо решта бюро трупи.
Ніяких проривів у продукції для народного господарства не видно. Ні світового рівня машин, ні побутової техніки, ні засобів праці.
Машинобудування (автоматизовані лінії для фабрик та заводів) теж в анусі.
І де Ви бачили вставання з колін?
|