View Single Post
Старий 07-06-2012, 01:25   #5046
Prima
Гуру

Prima's Avatar

Повідомлення: 14,923
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Eugene Переглянути допис
та я ж і не вирішую за них. просто вони ж не усвідомлюють, на які "богоугодні" справи ті гроші підуть
А ты пойди и открой им глаза - сделай доброе дело

Цитата:
Ну так ти максимум получиш від мене в писок. (так би і мусульмани зробили, якби до них в мечеть прийшли). Я ж на тебе в суд подавати не буду і тим більше вимагати твого ув'язнення. Я не кажу, що дівок треба просто відпустити, але там очевидна адміністративка і штраф. По факту, в тюрму за що саджати?
Ты не понял тонкости то - по морде мне зарядить тебе устав не позволяет, а я, понимая это ой как разгуляюсь по твоей квартирке. А знаешь как можно унизить и растоптать даже не притрагиваясь ни к чему?
В общем это осквернением зовется. Поймешь или нет, но это плевок именно в ту бабульку про которую ты так печешься

Цитата:
Я про те, що в нас багато політиків не мають ніякого відношення до православ'я і відносяться до інших конфесій, але вони спокійно виходять на алтарі православних храмів і штовхають звідти свою пургу. І чомусь ніхто з того приводу срачу не розводить
Будем считать что я понял - да, айайай тем политикам которые "не мають ніякого відношення до православ'я і відносяться до інших конфесій, але вони спокійно виходять на алтарі православних храмів і штовхають звідти свою пургу."
Prima не на форумі   Reply With Quote