Цитата:
Повідомлення від DIMMka
Вот скажи мне, только честно, кто тебе эти методички пишет?
|
Я сам вчора радувався, що до цієї думки прийшов

Сидів і читав хохлосрач про бендерівців на російському форумі і тут такий абзац про Шухевича!!!. Я почав думати про "кумедію" зі слів Маланюка, а потім згадав відношення Пріми до голодоморів та репресій у Вінниці і зрозумів чому саме так. А потім думку свою продовжив.
Скажу Вам так, я засвоюю матеріал порівняно "туго". Не знаю, можливо це із-за проблем зі структурною логікою. Але якщо я засвоїв матеріал, то зі змною важко тягатися. В інституті я левде здав залік по програмуванню мікроконтролерів (і то не з першого разу), а вже через рік я був найкращий на курсі по програмуванню і знав те, що більшість навіть і не думала про це (в тому числі я вивчив і російський КР1878ВЕ1, закордонні Атмел АТ90, МікроЧіп і міг розробляти пристрої на відміну від інших, яких було на потоці 142 чоловіка, з яких лише 2-3 чоловіка могли зі мною хоч якось тягатися).
Якщо я засвоюю матеріал, то я можу мислити з глибиною до 8 кроків (іноді до 10), при тому, що задачі підвищенної складності у школі - це 5-6 логічних кроків.
Для історії достатньо 4-5 логічних кроків. Щоб написати попередній пост я використав 4 логічних кроки.