View Single Post
Старий 26-11-2012, 09:44   #65
vladort
Гуру

vladort's Avatar

Адреса: Vinnitsa
Повідомлення: 6,872
Send a message via ICQ to vladort Send a message via MSN to vladort Send a message via Skype™ to vladort
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від logs Переглянути допис
15% на продаж валюти хочуть ввести для того, щоб люди до вступу Закону в дію скинули валюту або віддали її банкам. По суті хочуть витягнути України із "задниці" знову за рахунок людей. В 90-х роках за рахунок приватизації і "ефективних менегерів", але вийшли мільрди в офшорах і знову "задниця". Думається мені, що хай би вже Яник домовлявся якось з олігархами про залучення їхніх мільрядів в економіку. Але в такий розклад слабо віриться.

Зараз рецепт для України простий:

1. Відмінити Податковий кодекс взагалі. Прийняти Закон про оподаткування фізичних та юридичних осіб у якому:
а) відмінити поняття витрат в бухгалтерському обліку. Ввести податок з обороту: для виробничих підприємств 0,5-3% (залежно від галузі), для послуг 5-10%. При чому цей податок повинен зніматися автоматично банком на рахунок податкової з рахунку субєкта підприємницької діяльності.
2. Зробити два види пенсій - мінімальна зарплата та дві мінімальні зарплати. Все, що вище двох мінімалок - не виплачувати. Пенсійний вік 65/65 ч/ж або як в Німеччині - до 67 років підняти.
3. Ліквідувати інспеції: пожежну, санітарну, захисту рослин і т.д. як такі, що крім корупції користі не приносять, а бізнесу заважають.
4. Заборонити банкам кредитувати фізичних осіб крім іпотеки. У нас зарплат вистачає лише на їжу (в основному вітчизняна), а на імпорті речі наше населення поки не зароляє. Адже негативне сальдо цього року вже більше 13 млрд. доларів, які уряд позичає.
5. Навести порядок з рейдерством. Тут я навіть не знаю хто з людей при владі захоче це робити.
Я прозреваю от Вашего опуса, дорогой друг... "Повар" из Вас ещё тот. Рекомендую ознакомиться хотя-бы с основами экономики, а потом давать комментарии и писать "рецепты".
+ Those with power will be there
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vladort не на форумі   Reply With Quote