View Single Post
Старий 25-03-2014, 16:37   #40378
logs
Ветеран

Повідомлення: 2,052
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від смолянин Переглянути допис
... не, ну это понятно давно, что москали козлы и Путин клоун -- политинформации мне не надо
... ты по существу пиши сколько лет вам, истинным украинцам надо что бы скинуть криминальные кланы и когда вы будите жить в нормальной стране
... неплохо бы узнать ещё на какую страну вы ровняетесь, ну то есть есть ли пример в современном мире той нормальной страны которую вы будите строить?
Я ніде не пишу, що москалі козли. Чи може десь знайдете таке? Я кажу про те, що ментально росіяни общинні. З однієї сторони це плюс, а з іншої - за рахунок їхнім патріотичних почуттів "наживаються бандити". Що росіянин обере: розвал Росії чи напів-кримінал в Росії? Звичайно, напів-кримінал, тут і мови немає. І це знають усі Ваші бандити при владі. А для "підняття патріотичного духу" в момент кризи владної системи в Росії віджимають в України Крим. За таке, росіяни готові простити все, навіть значне зубожіння.
Община не може бути сильною без вожака. Саме тому, росіяни люблять царів і не розуміють існування Росії без "царя". По цій причині, щоб так Єльцин не витваряв, але його обрали на другий термін знову. Бо він "царь общини". І саме по цій причині - якщо хтось гонить на Путіна або Росію, то для росіянина - це як удар в серце. Як особиста образа. І незважаючи ні на що він буде любити Путіна. Якщо завтра буде Медведєв, то Медвєдєва, а Вася Пупкін - то і Васю Пупкіна. Єдине, коли росіяни можуть "скинути царя" і зробити переворот або революцію - це коли цар слабкий і такі випадки були не раз.

Я не знаю, скільки нам треба буде років досягти незалежності від "криміналу у владі", але думаю, що за кілька років справимося. Я не хочу з України робити щось по типу Японії, США, Німеччини. Я хочу, щоб ми знайшли свій власний шлях, але шлях нормальної країни, де людина є людиною, а не бидлом, біо-масою та гарматним мясом.

Останній раз редагувалося logs; 16:42.
logs не на форумі