Цитата:
Повідомлення від Aлександр
От я тебе не розумію. Юлю ти ненавидиш, а за Порошенка збираєшся голосувати. В чому між ними принципова різниця? Інтуєтивно ти обираєш політиків які хочуть бути добрими і вашим і нашим, а потім ображаєшся, що вони себе так поводять.
|
Чому це я ненавиджу? Я написав правду, як воно є. Я ж за неї раніше голосував. І написав правду про Ющенка, Януковича, Свободу. Не робіть собі "ідолів" і не треба шукати виправдання реальним фактам. Давайте судити по фактам:
1. Криму немає.
2. За Крим не було боротьби.
3. При владі БЮТ та пару людей зі Свободи.
4. Люди які вбивали мітигнуючих на свободі. Тітушки які били, убивали, катували мітингуючих на свободі. Жодна суддя, яка судила мітингуючих не втратила роботу.
5. Аваков, як людина Тимошенко вірно їй служить: жодного сепартиста ніхто з 360 тис. міліціонерів не затримав, в Криму успіхів нуль і т.д. Зате уже убиває та викрадає людей без суда і слідства. Нагадаю, що у нас смертної кари немає.
6. Реформ за якими олігархи допоможуть країні я не бачу. Проте, за кризу мають знову заплатити прості люди через підняття акцизів, зокрема. Уже навіть мова не йде про те, щоб поділилися тим, що є. Але й навіть рентний збір за природні ресурси платити не хочуть, не голосує коаліція. А Тимошенко нам парить про війну з олігархами.
7. При владі ті ж самі люди, що були раніше. Зараз працює та сама ситема по ПДВ як раніше. Правда раніше було 35% відкат, а зараз 25%. Ті самі відкати по закупівлям, так само натягують підприємства, щоб через них виводити гроші і т.д.
8. Люстрація судів не проведена. А її провести можна було дуже просто. Суддів то всього 7200 чоловік і гроші на це дає ЄС (для бюджету безкоштовно). Але і це робити не хочуть.
9. Пашинський швидко призначає керівників райдержадмінстрацій. Думаю, що готується масштабна фальсифікація виборів......
У мене питання: за що померли 108 чоловік (312 пропали без вісті - теж трупи, яких ніхто і не шукає) і більше 1000 людей залишилися каліками?
Чим клан Януковича відрізняється від клану БЮТ. По пунткам, чим краще. Цікавлять результати