View Single Post
Старий 29-03-2014, 02:01   #40968
logs
Ветеран

Повідомлення: 2,052
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від vanya777 Переглянути допис
По-моему все верно, его убрали, чтобы не дискредитировал власть, чтоб и Россия и Европа и США не сказали, что власть поощеряет бандитов и привели реальный пример. Вот и решили на корню срезать проявления анархии. Грубовато конечно, но и он не особо то милый и пушистый был....А почему Аксьонова не убрали также? Наверно потому что понимали, что это спровоцирует наступление армии зеленых на материк.
А у нас що міліція має право "убирати людей"? Нагадаю у нас навіть смертної кари немає. Я щось не зрозумів? Я щось не чув щоб міліція навіть при криміналі Януковича тупо "убирала людей". Адже можна було тупо убрати лідерів майдану та й все. Адже цих Тягнибоків, Кличко і Турчинових люди посилали на три букви на майдані і вони не були ніякими лідерами. Просто інших не було і вони прийшли до влади.
Усі питання з ним можна було вирішити і це не проблема була. Зателефонувати і поговорити. А навіщо провокувати Правий Сектор? Який сенс Авакову грати на "руку" Росії? Він що не знав, що будуть протести?

У Білого був зареєстрований карабін АКМ-МФ

http://www.schmeisser-service.com.ua/hunt/nareznue.php
Продається в магазинах коштує 6300 грн. Це мисливська зброя, на неї є дозвіл. Якщо він носить його у громадських місцях, то на це є штраф. Він що когось убив? Що він таке зробив, що його тупо "завалила міліція"? Нагадаю, що у нас навіть маньяки в тюрьмі сидять і ніхто їх не валить.

Реально Білого не було за що навіть "закрити" у сізо. І це при тому, що він зробив багато чого для того, щоб цей Аваков прийшов до влади.

Я щось не чув, щоб таких людей хоч одного вбили

І ще питання, ті люди, що убили Білого, чи будуть вони стояти на захисті України, коли Росія введе війська? Чи так як в Криму перейдуть на сторону Росії за 2 рази вищі зарплати? А такі як Саша Білий будуть окопи рити.

Останній раз редагувалося logs; 02:05.
logs не на форумі