Цитата:
Повідомлення від Aлександр
Проблема в тому, що для того, щоб, наприклад, я перейшов на електропалення, мені потрібно замінити котел і ввід. А я кщо перейде уся вулиця, то треба буде змінювати усю лінію.
Про фінансові потоки - поясни.
|
Ти живеш у селі (приватний сектор - це село). Чіпати тут не треба - сенсу немає. Насправді ефективність опалення навіть газом через котел - дуже висока і становить більше 70%, а з хорошими котлами і під 90%.
Проблема у містах, адже труби з теплом втрачають у землі близько 50% тепла. Вже не говорячи про те, що усі ці теплокомуненерги тирять наші гроші, списують і т.д. Реальна ефективність 20%, ну 30% - це вже просто фантастика.
Саме тому централізоване опалення коштує у кілька разів дорожче ніж індивідуальне. Бо реально, затрат йде набагато більше.
Логіка не в тому, щоб на кожну квартиру ставити електричний котел. Це дорого і сенсу немає. Його треба ставити НА ЦІЛИЙ багатоповерховий будинок. Десь у підвалі, наприклад. Або робити пристройку, я не знаю.
В результаті: проводку у квартирах міняти не треба, бо збільшення навантаження на мережу буде тільки від котла на будинок. Тому треба будувати підстанції виключно для котлів будинків. Затрат мінімум - ефективність дуже висока.
Якщо в Україні будуть сконцентровані капітали і сюди будуть приїжати люди з грішми - то ми одразу стаємо багатими. Автоматом.
1. За обслуговування капіталів є комісія, а якщо їх багато - то суми дуже значні;
2. Багаті люди тратять гроші там де живуть, а значить сфера послуг набирає обороти.
3. Багаті люди - це люди, які щось творять і роблять, а також вкладають гроші. Тобто - це підприємницький капітал. І
найбільш багаті ті нації - у яких кількість підприємців (не ПП-шників, а реальних) як можна вища на 10 тис. населення. У США, вона одна з найвищих у світі.
Тобто
наявність в Україні багатих людей - це реалізація їхніх ідей у нашій економіці. Адже ці люди постійно щось "створюють". Навіть якщо просто тут будуть їхні гроші, то через механім кредитування, інвестування - вони будуть працювати на економіки.
Саме по цій причині будь яка людина, яка має 500 тис. євро може отримати громадянство більшості країн ЄС, а 1 млн. дол. США - навіть у США.