Цитата:
Повідомлення від Вавка
виходячи із твоєї логіки - у будь-якій нині цивілізованій країні можна спілкуватися мовою якою хочеш, бо ще 1000 років тому на території цієї країни не вживали сучасну мову.
червоним виділено те, що людина україномовна ніколи не побудує так речення, бо це переклад з російської, та ще й тобою інтерпретований.
право на свободу, волевиявлення і самоствердження має кожен, а бути колаборантом (живучи на тереторії конкретної країни) не має жодна людина, інакше має бути знищена.
Гриценко вже говорив: хто хоче до Росії, їх ніхто не тримає, навіть на квиток дадуть.
Проблема нашого суспільства у тому, що ми дотримуємося нейтральної точки зору. Такого собі пасивного громадського існування. Натомість мали б бурхливо реагувати на агресію, що і зробив майдан. На агресію, в даній ситуації зі сторони наших прекрасних луганчан і донбасчан на чолі із проФФесором, за підтримки путінКО.
А ще бажаю всім живим нарешті відростити яйця і бути або українцем або руським громадянином, а не москалями або кацапами.
|
Постой я не сказал что "Я" хочу к России. Я прекраснно себя и здесь чувствую.
Перевода тут нет совсем, все что было мной написано это было написано от себя.
Я не поддерживаю ни Путина ни донбасс. Но блядь пусть дадут уебки моим выехать. У меня мама 2 недели как не может выехать от туда сюда. Завтра будет пробовать.
Я русскоязычный гражданин Украины, и всегда им буду.
Взять так. Если бы к нам пришли русские и пытались захватить Винницу, их бы просто уничтожили сами люди. А на востоке к ним относятся хорошо и приветсвуют их. Но гонят украинские войска. Ну если народ не хочет, то слуги народа должны услужить. А не превращаться в господ.
А если все же вы решили отвоевать восток, то просто стоит уничтожить главенствующие силы. Наняли бы бригаду спецов, человек 10. Заплатили бы им скажем 1 000 000 $ и через дней десять после тщательной подготовки, все главари были бы уничтожены. Но нет нужно стрелять, бомбить, путать своих с чужими, и даже расстреливать за неподчинение.
К стати тоже самое и с радой бы сделать. Все 450 человек никчемны.