11-11-2015, 15:34
|
|
Гуру
Повідомлення: 6,093
|
Шож они так суетятся и нервничают? 
И по домам ходят и по телефону спамят
Может это провокация штаба конкурентки?
Цитата:
Сашко Хайков with Володимир Барцьось and 8 others.
Щойно!
Сиджу на роботі, нікого не трогаю, працюю.
Дзвінок з невстановленого номера. Приємний жіночий голос:
- Добрий день, це вінницька соціологічна служба, хочемо задати кілька запитань стосовно виборів. Ви готові відповідати?
- Так. Але спочатку скажіть як ваша соціологічна служба називається?
- Я не можу відповісти на це питання...
- Ну добре, ви хочете мене опитувати, то маєте назвати спершу Ваше ім"я, прізвище, назву соціологічної організації. Представтесь будь ласка.
- Я не можу назвати своє ім"я і назву організації.
(В мене вже з"явився до цієї дівчини інтерес smile emoticon Слухавку не поклала, а вступила в суперечку.) Питаю:
- А чому Ви дзвоните із зашифрованого номера? І звідки у вас мій номер мобільного???
- Номер зашифрований, бо дзвоню з комп"ютерної системи. А Ваш номер мобільного є у нас в базі даних телефонів міста Вінниця. Там всі телефони є, навіть мій. (тобто цеї дівчини, що дзвонить)
- Ого! О_о А що за база даних така? Як вона називається? І як отримати до неї доступ?
- На жаль я не можу Вам дати відповідь на ці запитання. То Вас можна запитати стосовно виборів?
- Нє, краще не треба.
- Вибачте, допобачення.
От сиджу тепер думаю, що це робити? Знаю точно, що такі дзвінки є явищем масовим. Тепер знаю, що можуть навіть по декілька разів дзвонити.
Може журналісти зацікавляться цим питанням? Бо то є порушенням моїх виборчих прав і є порушенням закону про таємницю вибору. Бо дзвонять клерки з міськвиконкому за прямою вказівкою Моргунова і вивчають хто з громадян його підтримує, а хто шле лісом.
Не здивуюсь, якщо мого прізвища не буде в списку виборців 15-го листопада. Такі діла.
|
|