Цитата:
Повідомлення від Александр
Мені цікаво звідки така інфа? Ці мотори по 200 ще в Франції пройшли, а вже на других 200 у нас починаються проблеми. Які мотори на твою думку кращі?
|
Саме тому їх пачками звідти спихають після 150 т. км.)))
Перечитайте форуми, інфи по цим двигунам валом, всі болячки відомі. Після 150-200 пробігу за ними потрібно дивитися як за немовлям, робити певні регламентні роботи (до 200 т. замінити вкладиші і т.д.), і завжди використовувати лише оригінальні фільтра. Хто їх пригнав із великим пробігом і вирішив просто кататися і забивали болт на все, вже попадали на пробігах 20-50 т. км. у нас. А їбе мозок там все - і паливна, і турбіна і форсунки.
В тестя такий двигун, за 30 т. пробігу що він тільки не робив, причому турбіну лише два рази. Всі можливі поломки які описані на форумах в нього були, окрім провертання вкладишів, але дограється і вони будуть не за горами

І це заганяли не трупа, а реально живого екземпляра.
За надійний двигун радити нічого не буду, якщо за ним дивилися і якісно обслуговували практично всі двигуни будуть надійними. І якщо голови на плечах немає то і самий надійний двигун можливо зарізати. Ну це моя така думка.