View Single Post
Старий 14-11-2022, 16:48   #16504
Vanilka
Юзер
 
Vanilka's Avatar
 
Реєстрація: Oct 2016
Повідомлення: 45
За замовчуванням Кохаю одруженого чоловіка і радію кожній миті

Моя історія мала б починатись зі слів про то наскільки , я страждаю від того що не можу б бути поруч з коханим чоловіком. Але скажу правду: я радію кожній миті від того, що можу спілкуватися та іноді бути поруч з дорогою мені людиною.
Наші стосунки роз почалися кілька років тому. Він відомий український дипломат, його місія , це служіння Україні. Чемний галантний родом зі Львівщини. А от його дружина це таке суцілне непорозуміння з російськомовного міста галаслива та беспардонна, дивиться російськомовні серіали, регоче над тупими жартами. Ото вона , часто пиячить, я дивилася фото з дипломатичних прийомів, це просто жах, знаю що часто з урочистостей її відвозять на підпитку. Їй всі постійно говорять щоб, вона опанувала себе, але вона – кидається на людей, звинувачує чоловіка що він її не любить
А я не уявляю яким треба бути порядним чоловіком, щоб бути, поруч з тою білобрисою та не копнути її добряче в пику. У мене серце кожен раз обливається кров'ю коли, я думаю, що мій коханий змушений бути поруч з нею, бо ж він дипломат і не може так просто розлучитися бо це заплямує не лише його, а перш за все нашу країну почнуться плітки...
Коли наші стосунки почалися – це були, водоспади щастя!!! Він саме тоді купив нову машину – і ми зустрічалися таємно, їздили по Європі разом. Голандія, Бельгія , Німечина... Ці миті щасття... Я вся палаю, коли думаю про його сильні й водночас ніжні руки... І саме тоді було щастя, саме в тому моменті я жила. Я знаю що жила саме за для тих таємних побачень.
Зараз ми зустрічаємося дуже рідко. Але я вірю, що буду разом зі своїм коханим. Його донька вже повнолітня, і ми з ним скоро зможемо бути разом! Саме цим я живу. І радію нашому майбутньому щастю !
Я пишу це для того, щоб кожна з вас також знали свою мету та рухалися до неї. Щастя треба – плекати та водночас його треба завойовувати !
Vanilka не на форумі   Reply With Quote