Цитата:
Повідомлення від Vanilka
Прийміть мої співчуття що у Вас немає червоної Ферарі! І за Вашою логікою - якщо мій коханий чоловік катав мене на новій БМВ яку він купив спеціально для того, щоб ми могли насолоджуватися життям - то чи не означає це що ми це і заслужили і воно нам було потрібно?
|
Ну ви ж при цьому боялися якихось негативних дій, від дружини коханого? Ненавділи її? Гордилися собою, думаючи що вона лошара, що ви віджали в неї чоловіка з бмв)
Це що справжньє щастя?
Я знаю що таке істине щастя, і воно не залежить від грошей. Треба просто віднайти свое істинне я, під шарами его. На це може знадобитись не одна тисяча реінкарнацій. І коли ви віднайдете себе, своє істинне я, то станете просвітленими, позбудетесь карми, відчуєте неймовірне щастя, гармонію, та любов. Бо усвідомите, що ви і є Творець.
Так, ми духи, діти Бога. Існує тільки чиста енергія розуму, все інше іллюзія.
Час, матерія (яка активується тільки в присутності спостерігача), навіть душа - це все іллюзія, майя. І сучасна квантова фізика це вже довела науково. Наука та релігія в гармонії зі всесвітом)
І червона ламборджині мені насправді не потрібна, як і 14й айфон ) Бо в мене реально немає потреби перед кимось, чи перед собою понтуватися. Бо я не залежу від чиєїсь думки про мене, мені все одно, хто, що про мене подумає.
Хочу жити по кодексу японських самураїв )