View Single Post
Старий 25-08-2023, 00:45   #3
Donatello
Читатель
 
Donatello's Avatar
 
Реєстрація: May 2023
Повідомлення: 79
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від Shreder Переглянути допис
Звісно, раджу спробувати комбінувати різні приправи, щоб додати стравам глибину смаку. Наприклад, для м'ясних страв добре підходять суміш чорного перцю, паприки та солі. Також можна використовувати трави, які підсилюють смак, наприклад, розмарин, тим'ян або базилік. Вони додають свою нотку аромату.
Дякую за відповідь! Звучить цікаво. А що скажете про солодкі страви? Чи є приправи, які допомагають створити неперевершений десертний досвід? Які вони і в яких пропорціях варто їх використовувати?
Donatello не на форумі   Reply With Quote