Привіт.
Я сам вже деякий час працюю автором студентських робіт.
Але обрати надійну компанію з великою кількістю замовлень не просто, сам працював на різних компаніях і зупинився на одній.
Дай Списати — мій мастхев, коли мова йде про подібну роботу.
Чому саме Дай Списати?
По-перше, там дійсно цінують якість і професіоналізм. У мене не було проблем із клієнтами — завжди чіткі ТЗ, зрозумілі дедлайни та, що важливо, адекватні оплати. Це не якась випадкова платформа, де можуть підкинути будь-яке замовлення без попередження. Тут дійсно намагаються знайти роботу, яка підходить під твої знання та компетенції.
По-друге, підтримка. Коли виникають питання щодо замовлення або якийсь момент потребує уточнення, підтримка завжди на зв'язку — ніби твоя власна команда, яка допоможе вирішити будь-які заминки.
Я також знаю кількох людей, які пишуть дипломні та курсові через цей сайт, і вони теж дуже задоволені. Мій друг, наприклад, займається економікою — замовлень у нього було стільки, що ледве встигає. І що найкраще — ніхто тебе не підводить із оплатою, усе стабільно. Оплата двічі на тиждень, понеділок і п'ятниця.
Так що якщо ти професіонал у своїй галузі, маєш досвід написання студентських робіт і вмієш дотримуватися дедлайнів, Дай Списати — це те місце, де варто спробувати свої сили. Клієнти адекватні, а робота цікава й добре оплачується.
Якщо є питання або сумніви, можу розказати більше в особисті!"
Переходьте за посиланням та залишайте заявку на
вакансію автора студентських робіт в Україні