Цитата:
Повідомлення від Moncler
Я теж помічав, що деякі сайти надто загальні, наче рецепти для професійних шеф-кухарів, а не для звичайної людини. Іноді берешся щось готувати, а там якісь незрозумілі кроки або продукти, яких у житті не бачив. А ще помічав, що в деяких рецептах зовсім не співпадає час приготування — пишуть "20 хвилин", а реально стоїш над плитою всі сорок. Було б круто мати сайт, де можна знайти рецепти з детальними фото кожного кроку, і бажано, щоб були варіанти для людей без супердорогого обладнання.
|
Ось тут є багато хороших рецептів
https://torchyn.ua/recipes до яких підійдуть різні соуси Торчин, цей ресурс мені подобається тим, що там не лише рецепти, а й підказки, як урізноманітнити звичайні страви, додавши щось новеньке — хоч спецію, хоч соус. Усе структуровано, рецепти розділені за категоріями: м’ясні, овочеві, супи, салати, навіть десерти є.
До того ж, у них інколи є рецепти, прив’язані до певних свят — можна швидко знайти щось тематичне, не витрачаючи купу часу на пошук. Ще круто, що є рецепти на різний рівень складності — як для новачка, так і для досвідченого кухаря. Мені подобається експериментувати, тому інколи беру звичайний рецепт і додаю щось своє — і він грає новими барвами.