Цитата:
Повідомлення від Shreder
Так, згоден. Для мене найголовніше — це гарантія та якість товару. Я завжди вибираю магазини, де є відгуки реальних людей, і з якими я можу спілкуватися безпосередньо через онлайн-консультації. Я замовляв так підсистему і навіть отримав знижку на наступну покупку. Доставка завжди була швидкою, і товар відповідав опису.
|
Я сам купив подік
https://bambuk.org/pod-systems/ саме тут і з того часу постійно заходжу, якщо потрібні нові аксесуари чи рідини. У чому плюс цього магазину — вони працюють тільки з перевіреними виробниками. Тобі не продадуть щось відверто дешеве або низької якості, як це буває в інших магазинах.
Я спочатку трохи переживав, чи все буде нормально з моїм подом, бо раніше часто нещастило з технікою, але тут все працює як годинник. До того ж вони завжди в курсі новинок, так що якщо ти хочеш першим спробувати нові продукти, це ідеальне місце.
Спілкування з персоналом там просто супер, пояснюють все детально і не нагнітають, як це буває в інших магазинах, де просто хочуть швидше тебе "відправити" на касу.