![]() |
![]() |
#10611 |
Юзер
Повідомлення: 11
|
![]()
У ресторані відвідувач:
- Скажіть, anekdotov.net, а ваш кухар взагалі куштував те, що він навоїв? - Ще чого! Якщо він усе пробуватиме, то так недовго і в лікарню загримітиме. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10612 |
Юзер
Повідомлення: 11
|
![]()
У ресторані відвідувач:
- Скажіть, а ваш кухар взагалі куштував те, що він навоїв? - Ще чого! Якщо він усе пробуватиме, то так недовго і в лікарню загримітиме |
![]() |
![]() |
![]() |
#10615 |
Юзер
Повідомлення: 1
|
![]()
Подорожі – це завжди море вражень, але іноді після насиченого дня так хочеться чогось заспокійливого. Саме тому я завжди беру з собою у дорогу набір для малювання від [Ідейки]( https://ideyka.com.ua/ )! Це ідеальний спосіб відпочити та створити щось прекрасне.
Чому це ідеально для мандрівників? 🎨 Компактний тубуз із полотном та мініатюрні баночки з фарбами займають мінімум місця у валізі 🌆 Вечорами в готелі – це справжня арт-терапія після активного дня 🌄 Особливо обожнюю малювати пейзажі тих місць, які відвідала – такі набори теж є на сайті! Чому варто обрати саме Ідейку? ✔️ Фарби не витікають навіть під час перельотів ✔️ Пензлі зручні та не осідають під час малювання ✔️ Унікальні тематичні набори – від паризьких вуличок до норвезьких фіордів Найприємніше те, що готові роботи стають: ✨ Найціннішими сувенірами з подорожей ✨ Стильним декором для дому ✨ Живими спогадами про неймовірні місця За рік я вже створила цілу колекцію з 7 картин! Кожна – як сторінка з мого щоденника подорожей. Наступного тижня летим у Італію – і в моїй валізі вже чекає новий набір із венеціанськими каналами. P.S. Раджу всім невтомним мандрівникам – спробуйте цей чарівний спосіб поєднувати приємне з корисним. Ваші враження заслуговують на те, щоб стати справжніми творами мистецтва! |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
баяноленд, баяны, бугагашеньки!, не смешно(((, петросян, пичаль, уныние |
|
|