![]() |
![]() |
#1 |
Фанат
Повідомлення: 516
|
![]()
Віддалена або постійна робота (на офісі) по написанню дипломних, курсових, контрольних та інших видів студентських робіт. Цікавлять спеціалісти з товарознавства, комерційної діяльності, маркетингу, менеджменту, фінансового та економічного аналізу, філологи (українська та іноземна мови), з точних наук та інших спеціальностей. Потрібні лише професійні та відповідальні люди, що мають досвід написання робіт у певній галузі.
Якщо Вас зацікавила дана робота, то пишіть в лічку.
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Фанат
|
![]()
Вакансії ще не закриті, пишіть!
Ісус попереджує: “Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас ув одежі овечій, а всередині хижі вовки” (Матвія 7:15). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Гуру
|
![]()
а номер моб есть ?
![]() |
#5 |
Фанат
|
![]()
Потрібні люди, які мають реальний досвід написання або відмінники навчання і зможуть швидко навчитися. Таким прошу писати в лічку. Скачати з нету і спихнути не вийде, а прості роботи студенти самі роблять.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Фанат
|
![]()
Пошук кандидатів ще не завершено. Пишіть в лічку!
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Юзер
Повідомлення: 3
|
![]()
Привіт.
Я сам вже деякий час працюю автором студентських робіт. Але обрати надійну компанію з великою кількістю замовлень не просто, сам працював на різних компаніях і зупинився на одній. Дай Списати — мій мастхев, коли мова йде про подібну роботу. Чому саме Дай Списати? По-перше, там дійсно цінують якість і професіоналізм. У мене не було проблем із клієнтами — завжди чіткі ТЗ, зрозумілі дедлайни та, що важливо, адекватні оплати. Це не якась випадкова платформа, де можуть підкинути будь-яке замовлення без попередження. Тут дійсно намагаються знайти роботу, яка підходить під твої знання та компетенції. По-друге, підтримка. Коли виникають питання щодо замовлення або якийсь момент потребує уточнення, підтримка завжди на зв'язку — ніби твоя власна команда, яка допоможе вирішити будь-які заминки. Я також знаю кількох людей, які пишуть дипломні та курсові через цей сайт, і вони теж дуже задоволені. Мій друг, наприклад, займається економікою — замовлень у нього було стільки, що ледве встигає. І що найкраще — ніхто тебе не підводить із оплатою, усе стабільно. Оплата двічі на тиждень, понеділок і п'ятниця. Так що якщо ти професіонал у своїй галузі, маєш досвід написання студентських робіт і вмієш дотримуватися дедлайнів, Дай Списати — це те місце, де варто спробувати свої сили. Клієнти адекватні, а робота цікава й добре оплачується. Якщо є питання або сумніви, можу розказати більше в особисті!" Переходьте за посиланням та залишайте заявку на вакансію автора студентських робіт в Україні |
![]() |
![]() |
![]() |
Мітки |
путин хуйло |
|
|