![]() |
![]() |
#1 |
Гигант мысли
|
![]()
Для безкоштовної доставки наборів для покера з Києва потрібно замовити їх на суму від 400грн. З приводу цього шукаю однодумців.
2 набори я замовляю собі, на 200 фішок http://gra.ua/product/pokernyy-nabor...iy-holdem.html Для замовлення такого ж набору потрібна одна людина. Якщо буде більше бажаючих чи на інші набори буду тільки за. Дякую! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
#3 |
Гигант мысли
|
![]()
хоча із чьотирьох колод (з 2ох наборів) запакованою залишилась лише одна. але ці колоди нікчемні - стираються та мнуться після пару годин гри
![]() ![]()
#4 |
Гигант мысли
|
![]()
це на подарунок, треба новий.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Гигант мысли
|
![]()
тоді раджу взяти цей:
http://gra.ua/product/pokernyy-nabor...15g-chips.html трохи дорожче, але воно того варте ![]()
#6 |
Гигант мысли
|
![]()
довго розказувати чому беруться саме ці, да і воно Вам не потрібне
|
![]() |
![]() |
#7 |
Гигант мысли
|
![]()
все ще в пошуку однодумців
|
![]() |
![]() |
#8 |
Читатель
Адреса: Винница
Повідомлення: 133
|
![]()
Сходи в мегамолл
В сувенирнике есть разные наборы - и подобный и в кейсах |
![]() |
![]() |
#9 |
Гигант мысли
|
![]()
там цены заоблачные. например тот, что я посоветовал за 350 там был примерно на 200 грн дороже..
#10 |
Читатель
Адреса: Винница
Повідомлення: 133
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|