![]() |
![]() |
#1 |
Писатель
Повідомлення: 221
|
![]()
Ищу мебель для кухни и по соотношению цены/качества, может кто то магазинчики подскажет?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Юзер
Повідомлення: 16
|
![]()
Зараз меблі дуже гарні роблять, але й коштують вони не дешево
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Юзер
Повідомлення: 29
|
![]()
Так, звісно можна знайти меблі дешеві, але скільки вони прослужать вам? не краще вже підкопити та купити дійсно щось класне та довговічне. Я ось на сайті Дім Інтер'єрів https://dim-interior.com.ua/ багато сучасних меблів високої якості бачив. Можливо, ця інформація буде для вас корисною та ви на цьому сайті зможете обрати дійсно щось гарне та якісне для своєї оселі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Юзер
Повідомлення: 19
|
![]()
Привіт усім! Не можу визначитися, де купити нові меблі. Потрібно знайти щось елегантне, зручне і в межах бюджету. Може хтось із вас має хороші рекомендації? Які магазини чи сайти порадите для покупки меблів?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Юзер
Повідомлення: 48
|
![]()
Моя мрія – кухня, де є місце для всього, але при цьому вона залишається затишною та стильною. «МАКСІ-МЕБЛІ» перетворили цю мрію на реальність. Замовила у них модульні кухонні меблі, оскільки вони пропонують неймовірну гнучкість у плануванні простору. Кожен модуль виконаний з якісних матеріалів, тому я впевнена, що ці меблі прослужать багато років. Окрім цього, фабрика пропонує чудові м'які куточки для кухні – тепер у мене є місце, де я можу випити каву з друзями. Дуже задоволена сервісом і індивідуальним підходом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|